Търсене

5 полезни съвета за банята

5 полезни съвета за банята

Предстои ли ви ремонт на банята? Независимо от площта ?, вие трябва да осигурите достатъчно светлина и модерен дизайн, който да устои на времето. Дишащият латекс е един от най-ефикасните методи, чрез които да запазите стените и цветовете на влажно помещение дълготрайни. Освен, че има много добра покривност, дишащият латекс предпазва банята от мухъл и може да се мие.

 

 Дишащият латекс в банята

 

Вижте още полезни практики, които да приложите при следващото реновиране на банята:

1. Вградете осветителните тела в тавана, а не в стените, за да осигурите повече светлина на цялото помещение. Препоръчително е да поставите допълнителни лампички в близост до огледалото, за да фокусирате осветеността, там където ви е нужна.

 

Дишащ латекс за бяла баня

 

2. Стенни тоалетни – тази нова тенденция в интериора на банята ще ви спести доста място, тъй като казанчето е вградено в стената.

 

Дърво и дишащ латекс

 

3. Прозорец до душа – проветряването е по-лесно и бързо. 

 

Прозорец и дишащ латекс

 

4. Малки плочки под душа – малките и текстурирани плочки в душ кабината имат по-голямо сцепление и ви помагат да не се хлъзгате. Ще намерите винаги голямо разнообразие от плочки и може да изберете точния нюанс, подходящ за дишащия латекс на стените.

 

Банята и венецианската мазилка

 

5. Чекмеджета вместо шкафове – плъзгащите чекмеджета са много по-лесни за организиране и заемат по-малко място от обикновените шкафове.

 

Шкафове и дишащ латекс

 

Тези малки хитринки ще ви помогнат да освежите банята и да и придадете актуална визия. Не забравяйте и да използвате качествен дишащ латекс в цвят, който действа релаксиращо.

Разгледайте и нашите предложения за цветни лакове за дърво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !