Търсене

5 стилни начина да декорирате стаята си с кадифе

5 стилни начина да декорирате стаята си с кадифе

За някои интериорни дизайнери кадифето е изключително претенциозен елемент от декорирането на всяка стая и дори табу. Все пак, ако прекалите с кадифените покрития в дома си, то едва ли ще създадете стилна визия, особено ако цветовете на съответния текстил не съвпадат с тези на боята за стена.

Ние ви предлагаме 5 разкошни начина да съчетаете класическото кадифе с интериора на дома си, като пресъздадете онзи неповторим шик на луксозната материя:

Елегантният диван

Боята за стена е актуална

Диван от кадифе е перфектна опция за всички, които искат да внесат изисканост във всекидневната си. Добра идея е цветът му да контрастира на цялостния тон на стаята, така ще поставите фокуса върху луксозната мебел.

Легло-мечта

Бяла боя за стена

Спалнята е една от стаите, в която кадифето изглежда абсолютно на място. Бонбонените нюанси на меката кадифена завивка са перфектното допълнение към една уютна спалня. Тук боята за стена съвсем не е нужно да бъде в контраст с цветовете на текстила, а напротив – допълващите се и преливащи нюанси придават желаната комфортна атмосфера.

Пухкавите възглавнички

Акцент в боята за стена

Меките кадифени възглавници са идеалното допълнение към всяка стая. По ваш избор, можете да ги съчетаете с боята за стена или да създадете бохемска визия с пъстрите орнаменти по тях. Разбира се, класическите им тонове в бяло, черно и синьо могат да бъдат финалния щрих на всеки интериор.

Кът за четене

Красива боя за стени

Уютно кътче и незаменим комфорт – ще ги постигнете с прекрасен кадифен фотьойл, който определено ще бъде любимото ви място у дома.

Съвършеното антре

Антре в качествена боя за стена

Кадифената скамейка в антрето създава изискано излъчване и перфектно първо впечатление за дома ви.

Освен да изберете правилните материи и да ги съчетаете с останалата част от интериора, за да завършите визията на стаята си, ние от КАП ви даваме възможност да създадете дълготраен и несравним цвят с италианска боя за стена, с перфектно покритие и подходяща за всякакъв тип стени.

Други наши потребители се интересуват и от боя за дърво, както и от боя за детска стая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !