Търсене

Банята – уют и СПА у дома

Банята – уют и СПА у дома

Ако искате да превърнете банята в релаксиращо помещение, напомнящо СПА процедури, то ние ще ви дадем няколко прекрасни идеи за креативен дизайн, които ще можете да приложите при следващия ремонт. Дишащият латекс, разнообразните типове плочки, ярките цветове и форми също намират място в модерната визия на тези великолепни бани:

Ярко синият цвят е прекрасен избор за екзотична и релаксираща баня. Можете да изберете дали да използвате сини плочки или дишащ латекс, за да създадете тази уникална визия.

 

Дишащ латекс в синя баня

 

За почитателите на ретро нотките и винтидж аксесоарите – изберете огледало с оригинална и богато-инкрустирана рамка или потърсете антики от местния антикварен магазин. 

 

Дишащ латекс с винтидж огледало

 

Дървените акценти също са актуални за баните и допринасят за уюта и провинциалния изглед. 

 

Дърво и дишащ латекс

 

Морските нотки, като котви, миди и камъчета, са перфектни аксесоари, които са чудесен завършек на една оригинална и приятна обстановка в банята. Добра идея е да украсите различни мебели с мидички и рапанчета, за да създадете лятно настроение. Разбира се, може просто да ги съберете в красива стъкленица и да ги поставите пред огледалото.

 

Дишащ латекс в баня

 

Освен, че ви вдъхновява за нови трансформации у дома, CAP Arreghini ви напомня, да не забравяте дишащия латекс, когато ремонтирате влажно помещение, като банята. Той има добра покривност и може да се мие, което улеснява в голяма степен поддръжката на красивата ви баня.

Разгледайте и нашите предложения за латекси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !