Бои и лакове за дърво

Дървото е известно със своя вечен визуален облик, който може коренно да промени интериора и екстериора на всеки дом, офис или сграда. През последните години наблюдаваме тенденциите за завръщането на земни елементи в дизайна на много помещения и отново се преоткрива топлината и естествената красота на дървото. За да го предпазите и да получи визията, която най-добре да допълва цялостното усещане на интериора, вие със сигурност ще имате нужда от бои и лакове за дърво.

С помощта на боите и лаковете за дърво не само ще предпазите повърхността от белезите на времето, но и ще имате свободата да покажете креативността си върху мебелите. Голямото разнообразие от бои и лакове за дърво ви дава възможността да изберете най-доброто предложение за вас. В продуктовата гама на CAP Arreghini можете да намерите висококачествени бои и лакове за дърво, които със сигурност ще отговорят на вашите изисквания.

Бои и лакове за дърво от CAP Arreghini

Бои и лакове за дърво
Бои и лакове за дърво от CAP Arreghini

Дървесината е материал, който изисква грижи, за да може да изглежда добре година след година. Боите и лаковете за дърво действат като предпазен слой на повърхността, който го защитава от агресивни външни влияния, от проникване на вода и вредните влияния на влагата, образуване на мухъл, както и от надраскване и нараняване на дървесината. С помощта на бои и лакове за дърво ще постигнете не само безупречен вид на вашите мебели, но и ще ги защитите от влиянието на времето. По този начин, с нанасянето на качествени бои и лакове за дърво ще намалите нуждата от честа реставрация и реновиране на дървесината.

В продуктовата гама на CAP Arreghini можете да намерите различни предложения бои и лакове за дърво, които ви предлагат различен завършек, усещане и свойства. С помощта на нашите бои и лакове за дърво ще получите безупречно качество на отлична цена!

            Бои и лакове за дърво – видове лакове

Когато говорим за бои и лакове за дърво, първо трябва да обърнем внимание на вторите. Именно те ни позволяват да запазим естествения цвят и красота на дървесината и да подчертаем шарката. С помощта на боите и лаковете за дърво, можете да запушите всички пори в дървесината, което ще образува защитен филм и ще предпазва повърхността от външни влияния. С боите и лаковете за дърво на CAP Arreghini ще постигнете сигурна защита и елегантен  вид на всяка повърхност.

Важен елемент при избирането на бои и лакове за дърво е типа дървесина, с който ще работите. Именно от него зависи какъв краен цвят и ефект ще получите. Всяка дървесина се оцветява по различен начин от боите и лакове за дърво, заради различията в структурата ѝ. За да постигнете максимални ефекти, независимо кое предпочетете – бои и лакове за дърво, препоръчително е нанасянето и употребата на байц. Неговата основна цел е да импрегнира дървото. Това е процес, при който дървесината се защитава от външни атмосферни влияния и влага. След като нанесете байц, можете да положите бои и лакове за дърво според вашите предпочитания и изисквания.

            Бои и лакове за дърво – видове бои

Когато говорим за бои и лакове за дърво, особено за първите, е важно да знаем видовете боя, както и ефектите, които можете да постигнете с нея. В продуктовата гама на CAP Arreghini можете да откриете бои и лакове за дърво, както за професионална употреба, така и за проекти, които да реализирате сами. Така с нашите бои и лакове за дърво ще можете да предпазите нови мебели или да реновирате стари и да ги промените до неузнаваемост. Така вашите гости никога няма да предположат, че красивата дървена маса в хола е на повече от 20 години!

Съвети за нанасяне на бои и лакове за дърво

Бои и лакове за дърво - съвети за нанасяне
Съвети за нанасяне на бои и лакове за дърво

Нанасянето на бои и лакове за дърво си има своите тънкости, които е препоръчително да знаете, за да можете да постигнете професионални и качествени резултати. Първо, трябва да се уверите, че повърхността е добре почистена. По този начин боите и лакове за дърво ще се нанесат по лесно, а крайният ефект ще бъде гладък и перфектен. Почистването се извършва посредством шкурка и след това забърсване на повърхността.

След като сте подготвили основата е време да положите грунд или байц преди боите и лаковете за дърво. Основната задача на грунда и байца е да подготви дървесината за последващото нанасяне на боя и лак за дърво и да осигури добра адхезия. Именно използването им отличава професионалното изпълнение от проектите тип „направи си сам“. Грундът е препоръчителен да се използва преди нанасянето на бои, а байцът – преди лакове за дърво.

При полагането на бои и лакове за дърво е много важно да използвате подходящи инструменти. Именно с избирането на правилната четка можете да постигнете най-добрите резултати при нанасяне на бои и лакове за дърво. Самият процес на боядисване или лакиране се изпълнява спрямо различните изисквания на производители, като боите и лакове за дърво на CAP Arreghini се нанасят на два пъти един след друг.  

Защо да изберете бои и лакове за дърво от CAP Arreghini?

Страст, професионализъм и високо качество са основните ценности на компанията CAP Arreghini. Те непрестанно ни карат да търсим нови и по-добри решения за нашите продукти, за да можем да ви предложим бои и лакове за дърво, метал, стена и други. Вече над 67 години предоставяме на всички наши клиенти решения за всеки проект, като при нас те винаги намират бои и лакове за дърво, които да оправдаят очакванията им.

CAP Arreghini е име, което със сигурност ще ви даде висококачествени бои и лакове за дърво за интериора и екстериора на всеки дом. Ние можем да ви предложим богата гама от цветове бои и лакове за дърво. Независимо дали се нуждаете от бои и лакове за дърво за вашите мебели, градински маси, столове, парапети, паркети или каквато и да е дървесина, която има нужда от защита от външни атмосферни влияния, боите и лаковете на CAP Arregnigi са всичко, от което се нуждаете.

Посетете нашия магазин и открийте висококачествени бои и лакове за дърво. Ние ще ви предоставим най-добрите решения за вашите проекти! Изберете CAP Arreghini – доказана марка за бои и лакове за дърво!

Бои и лакове за дърво от CAP Arreghini
Бои и лакове за дърво – видове лакове
Бои и лакове за дърво – видове бои
Съвети за нанасяне на бои и лакове за дърво
Защо да изберете бои и лакове за дърво от CAP Arreghini?

бои и лакове за дърво  10
бои и лакове за дърво 1 - купете от нас
бои и лакове за дърво  11
бои и лакове за дърво 2 - купете от нас
бои и лакове за дърво  12
бои и лакове за дърво 3 - купете от нас
бои и лакове за дърво  13
бои и лакове за дърво 4 - купете от нас
бои и лакове за дърво  14
бои и лакове за дърво 5 - купете от нас
бои и лакове за дърво  15
бои и лакове за дърво 6 - купете от нас
бои и лакове за дърво  16
бои и лакове за дърво 7 - купете от нас
бои и лакове за дърво  17
бои и лакове за дърво 8 - купете от нас
бои и лакове за дърво  18
бои и лакове за дърво 9 - купете от нас
бои и лакове за дърво  19
бои и лакове за дърво 10 - купете от нас
бои и лакове за дърво  20
бои и лакове за дърво 11 - купете от нас
бои и лакове за дърво  21
бои и лакове за дърво 12 - купете от нас
бои и лакове за дърво  22
бои и лакове за дърво 13 - купете от нас
бои и лакове за дърво  23
бои и лакове за дърво 14 - купете от нас
бои и лакове за дърво  24
бои и лакове за дърво 15 - купете от нас
бои и лакове за дърво  25
бои и лакове за дърво 16 - купете от нас
бои и лакове за дърво  26
бои и лакове за дърво 17 - купете от нас
бои и лакове за дърво  27
бои и лакове за дърво 18 - купете от нас
бои и лакове за дърво  28
бои и лакове за дърво 19 - купете от нас
бои и лакове за дърво  29
бои и лакове за дърво 20 - купете от нас
бои и лакове за дърво  30
бои и лакове за дърво 21 - купете от нас
бои и лакове за дърво  31
бои и лакове за дърво 22 - купете от нас
бои и лакове за дърво  32
бои и лакове за дърво 23 - купете от нас
бои и лакове за дърво  33
бои и лакове за дърво 24 - купете от нас
бои и лакове за дърво  34
бои и лакове за дърво 25 - купете от нас
бои и лакове за дърво  35
бои и лакове за дърво 26 - купете от нас
бои и лакове за дърво  36
бои и лакове за дърво 27 - купете от нас
бои и лакове за дърво  37
бои и лакове за дърво 28 - купете от нас
бои и лакове за дърво  38
бои и лакове за дърво 29 - купете от нас
бои и лакове за дърво  39
бои и лакове за дърво 30 - купете от нас
бои и лакове за дърво  40
бои и лакове за дърво 31 - купете от нас
бои и лакове за дърво  41
бои и лакове за дърво 32 - купете от нас
бои и лакове за дърво  42
бои и лакове за дърво 33 - купете от нас

Няма добавени продукти в тази категория.