Z80 - синтетична боя за поцинковани повърхности


Синтетична боя , подходящ за боядисване на изделия за вътрешна и външна употреба, водоустойчив, лесен за нанасяне, идеален за професионална употреба, поради изключителната му съвместимост и свойства на сцепление, на заплване  и покривност върху различни видове основи.


Осигурява покритие с отлична еднородност и механична якост и при неблагоприятни метеорологични условия, което е от съществено значение за продължителността на покритието и устойчивостта на изделието във времето.


Високото качество на продукта, гарантира постигането на естетически и технически решения, при различни изисквания към покритието, с отлично качество на финишинга, при максимална защита и устойчиност на цвета, при външна употреба, и при трайно излагане на крайно неблагоприятни условия.


Свойствата - еластичност, устойчивост на надраскване и износване. Създава се филм, който остава непроменен, естетически стабилен и резистентен, дори и в условията на стрес, поради естествени отклонения в размера на основата, както и на променящите се климатични условия.


На основата на цветни пигменти ,устойчиви на светлина и модифициран, синтетични алкидни смоли, във фаза на разтвор, които гарантират висока защита във външна среда, в условия на екстремно излагане на атмосферни влияния и слънчева светлина.   Притежава изключителна адхезия с повърхности като дърво предварително боядисано, твърда пластмаса и сплави, поцинкована стомана, алуминий.


Качествата – добро разширяване, ниска склонност към разтичане, позволяват полагането на продукта с ръчни и професионални машини, което гарантира покритие с отлична визуална хомогенност, изравнена дебелина на слоя и добро нанасяне по скосовете, както при професионална употреба, така и „направи сам“.СВОЙСТВА НА СУХИЯ ФИЛМ


УСТОЙЧИВОСТ НА АТМОСФИРНИ ВЛИЯНИЯ: ОТЛИЧНА

ПОКРИВНОСТ: ОТЛИЧНА

УСТОЙЧИВОСТ НА КОРОЗИЯ: ДОБРА

ЕЛАСТИЧНОСТ: ДОБРА

УДАРОУСТОЙЧИВОСТ: ДОБРА

СЦЕПЛЕНИЕ С РАЗЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ: ОТЛИЧНА


ВЪНШЕН ВИД: ГЛАДЪК, САТЕН


ОЦВЕТЯВАНЕ


По каталог.  Цветовата гама може да се разшири със системата Tintema.  Възможно е разминаване между две партиди при оцветяване на боите, препоръва се  да се завърши обработката на конкретна повърхност с емайллак от една партида.


  • Модел: Z80 - синтетична боя за поцинковани повърхности
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв