CASACAPACTIVE - интериорна боя против мухъл

 
 

 

 

 

Стенна боя на водна основа,  APEO-free, за вътрешна употреба, силно дишаща, лесна за прилагане, с време на съхнене, позволяващо скоростно приложение в обитаеми помещения, идеална за професионална употреба, тъй като е изключително съвместима и с отлична адхезия,  запълващ и покривен ефект върху различни видове основи.

Добрата ? покривност и ограниченото пръскане при нанасяне, я прави подходяща за ръчно и машинно полагане, с което се гарантира визуална хомогенност, еднородност и плътност на финишинга.

 

Качеството ? гарантира естетическо и техническо решение при различни случаи на боядисване ,с добро ниво на завършеност; осигурява филм-покритие с ниско ниво на запрашеност и устойчивост на почистване с абарзивни средства. Тя е изключително дишаща,  така че предотвратява образуването на  конденз в среди, подложени на високи концентрации на водна пара, като кухни и бани, и гарантира отлично запълване и еднородна плътност дори и върху големи повърхности, в контражур.

 

Особено подходяща за приложения с вълнено мече; обогатена с фунгицид, за да се гарантира устойчивост на стената от увреждане от плесен, ефективна срещу различни видове плесени.

  • Модел: CASACAPACTIVE - интериорна боя против мухъл
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв