Идеи за банята

Публикувано от seo 08/07/2016 0 Коментари

Бои и декоративни мазилки за банята

 

Съвременните тенденции в интериора на банята са съчетаване на плочките с декоративни бои, мазилки и водоустойчиви и антикондензни бои - GRADIENTE, K 81 PROFESIONALE, GHIBLICAP, ECOCAP.

Освен специализирани бои, могат да се използват и различни декоративни мазилки, като класическото Стуко Венециано, пясъчни, перлени мазилки, травертино и други различни ефекти.

Дървеният материал и керамичните плочки са изключително актуални през 2016г. за всяка една стая у дома, а в банята намират още по-широко приложение, когато са в тон с венециански или Травертино мазилки.

Не само естественото дърво, но и естествените камъни също ще пренесат природата в банята, а относно цветовете - може да експериментирате с нюансите и да съчетавате смело.

Ефектите, които ще получите с разнообразието от бои и декоративни мазилки създават практичния лукс и комфорт, които заслужавате.

Дали ще предпочетете изчистените линии и лежерността в банята или креативните цветове и детайли, не забравяйте, че важното е да изразите уникалната си същност.

Разгледайте и нашите предложения за бои и лакове.

Остави коментар