Екологична боя

Екологична боя

Какво представляват екологичните бои?

Екологичните бои стават все по-популярни и използвани през последните години, независимо дали става въпрос за дома, офиси и бизнес сгради, или пък други помещения, които постоянно се обитават от хора. И за това си има много проста причина. По своята същност екологичните бои са продукти, чийто процес на производство е насочен към намаляване на количествата летливи органични вещества в състава им и ограничаване на причиняваните от тях щети върху здравето на човека и околната среда. В следващите редове ще изведем основните ползи и преимущества, които екологичните бои са способни да ви предоставят. В допълнение, ще научите защо артикулите от марката CAP Arreghini са най-добрият избор за вас от тази продуктова категория.

Защо да заложите на екологични бои?

 

Екологична боя 1
Екологична боя - ново попълнение

Причините да заложите именно на екологични бои в дома, офиса или друго помещение са много повече, отколкото си мислите. Започвайки от защитата на своето здраве и това на близките си хора (и най-вече на децата), и стигайки до намаляването на неприятните миризми в съответната стая или помещение, и даването на личен принос в каузата за опазване на естествената среда за живот на планетата. Вижте малко повече за всеки един от споменатите аспекти на употребата на екологични бои:
1. Екологични бои: защита на здравето – помнете, че здравето е вашето най-голямо богатство и трябва да правите всичко необходимо, за да го запазите във времето. Екологичните бои ви дават възможност да направите нещо полезно в тази посока. Както вече споменахме, екологичните бои съдържат много по-ниско количество летливи органични вещества в сравнение с традиционните такива. Това намалява до минимум вредното им влияние върху човешкия организъм при вдишване.
2. Екологични бои: подходящи за детските стаи – летливите органични вещества са особено опасни за все още крехките и недоразвити детски организми. Продължителният контакт на малчуганите с подобни вещества може да доведе до възникването на най-различни алергични реакции. Поради тази причина е препоръчително при боядисването на детските стаи да се използват екологични бои. Те са направени с грижа за здравето и кондицията на човека и ще предпазят вашите малки съкровища от нежелани симптоми и състояния.
3. Екологични бои: принос за опазването на околната среда – за всеки човек би трябвало да е удовлетворяващо да знае, че има възможност да даде поне малък принос в каузата за опазване на околната среда. Все пак всички ние живеем на планетата Земя и е необходимо да се грижим за нея, както се грижим и за собствения си дом. Е, посредством използването на екологични бои несъмнено ще помогнете на околната среда. Екологичните бои ограничават отделяните в атмосферата вредни вещества, спомагайки за запазването на естествената среда и различните живи организми на планетата.
4. Екологични бои: по-малко нежелани миризми – още едно важно преимущество на екологичните бои. При тях нежеланите миризми са значително по-слаби в сравнение с тези при традиционните продукти за боядисване. Интересното е, че това отново се дължи на намаленото количесто летливи органични вещества в състава на екологичните бои. Освен че имат вредно влияние върху човешкия организъм и околната среда, летливите органични вещества притежават специфичен мирис, който е изключително неприятен за почти всички хора.
5. Екологични бои: почистват се по-лесно – и едно свойство на екологичните бои, което не е чак толкова широко известно. Всъщност те се почистват доста по-бързо и лесно от традиционните такива. В този смисъл няма да имате никакви проблеми да заличите нежеланите следи от екологични бои по ръцете си, по дрехите, по четките и дори по пода. Ако екологичната боя не е засъхнала, тя може да бъде премахната само и единствено с чешмяна вода, без да се налага да използвате разтворител или пък да търкате усилено.

 

Екологичните бои на CAP Arreghini – история на марката

 

Екологична боя 2
Екологична боя - потърсете ни

CAP Arreghini е марка с изключително богат опит в производството на продукти за боядисване на стена, дърво, метал и други повърхности. В това число бои (вкл. екологични такива), лакове, латекси и т.н. Историята на бранда, който понастоящем снабдява множество страни по света с максимално качествени и екологични бои, започва в Италия през далечната 1950 година. По това време местният художник и майстор бояджия Адолфо Арегини решава, че ще подпомогне работата си, ако сам започне да произвежда нужните му материали. Арегини основава собствен бизнес, свързан с производството на продукти за боядисване. Въпросните продукти бързо спечелват доверието на потребителите и в резултат производството се разширява все повече и повече. През 1988 година фирмата е преобразувана в акционерно дружество. Тя обаче остава в ръцете на наследниците на Адолфо Арегини, които поемат грижата за продължение на неговото дело.
Понастоящем фабриката CAP Arreghini, в която се произвеждат и множество екологични бои, се управлява от дъщерите на Адолфо Арегини – Джилиола и Розанна. През последните години целите на компанията са насочени именно към разработването на все по-чисти и екологични бои, които са съобразени със здравето и комфорта на човека, както и със състоянието на околната среда. В тази връзка се правят множество изследвания и непрекъснато се внедряват нови и нови производствени технологии. С оглед по-високия контрол по отношение спазването на зададените стандарти, цялото производство на екологични бои и други продукти от бранда продължава да е съсредоточено в Италия. От 1999 година екологичните бои от марката CAP Arreghini могат да се намерят и в България, като официален вносител е фирма Арт ЛИНЕА ООД. Тя притежава два магазина (в София и Пловдив) и работи с редица партньори във всички части от страната.

 

Екологичните бои на CAP Arreghini – причини да ги изберете

 

Екологична боя 3
Екологична боя - поръчайте от сайта ни

Екологичните бои на CAP Arreghini: традиции и опит – както сами разбрахте от предишната точка, CAP Arreghini действително е марка с традиции и история, която във времето е доказала качеството и надеждността на своите екологични бои и други продукти. В този смисъл купувайки си екологични бои, които са част от нейния каталог, вие си гарантирате само и единствено най-доброто за своята къща, апартамент, офис и т.н.
Екологичните бои на CAP Arreghini: разнообразна гама - още едно преимущество на марката CAP Arreghini е богатата и разнообразна гама от цветове и дизайни, в които екологичните бои се предлагат на пазара. Подобна богата гама дава възможност на всеки потребител да избере наистина най-подходящата екологична боя за своите изисквания, вкусове и предпочитания.

 


Екологична боя
Какво представляват екологичните бои
Защо да заложите на екологични бои
Екологичните бои на CAP Arreghini – история на марката
Екологичните бои на CAP Arreghini – причини да ги изберете

 

 

 

 

Екологична боя  11
Екологична боя 2 - Качество и надежност
Екологична боя  12
Екологична боя 3 - Качество и надежност
Екологична боя  13
Екологична боя 4 - Качество и надежност
Екологична боя  14
Екологична боя 5 - Качество и надежност
Екологична боя  15
Екологична боя 6 - Качество и надежност
Екологична боя  16
Екологична боя 7 - Качество и надежност
Екологична боя  17
Екологична боя 8 - Качество и надежност
Екологична боя  18
Екологична боя 9 - Качество и надежност
Екологична боя  19
Екологична боя 10 - Качество и надежност
Екологична боя  20
Екологична боя 11 - Качество и надежност
Екологична боя  21
Екологична боя 12 - Качество и надежност
Екологична боя  22
Екологична боя 13 - Качество и надежност
Екологична боя  23
Екологична боя 14 - Качество и надежност
Екологична боя  24
Екологична боя 15 - Качество и надежност
Екологична боя  25
Екологична боя 16 - Качество и надежност
Екологична боя  26
Екологична боя 17 - Качество и надежност
Екологична боя  27
Екологична боя 18 - Качество и надежност
Екологична боя  28
Екологична боя 19 - Качество и надежност
Екологична боя  29
Екологична боя 20 - Качество и надежност
Екологична боя  30
Екологична боя 21 - Качество и надежност
Екологична боя  31
Екологична боя 22 - Качество и надежност
Екологична боя  32
Екологична боя 23 - Качество и надежност
Екологична боя  33
Екологична боя 24 - Качество и надежност
Екологична боя  34
Екологична боя 25 - Качество и надежност
Екологична боя  35
Екологична боя 26 - Качество и надежност
Екологична боя  36
Екологична боя 27 - Качество и надежност
Екологична боя  37
Екологична боя 28 - Качество и надежност
Екологична боя  38
Екологична боя 29 - Качество и надежност
Екологична боя  39
Екологична боя 30 - Качество и надежност
Екологична боя  40
Екологична боя 31 - Качество и надежност
Екологична боя  41
Екологична боя 32 - Качество и надежност
Показване:
Подреждане по: