Бои и лакове

За да предпазите дървените повърхности и мебелите в състоянието, в което най-много ги харесвате, вие имате нужда от бои и лакове. С тяхна помощ можете да запазите новата дървесина или ефективно да промените визията на стара такава. Ние сме събрали няколко идеи за вас, как най-добре да комбинирате боите и лаковете с останалите елементи от вашия интериор. Не оставяйте масичката за кафе просто да хваща прах, а я превърнете в ефектен акцент на вашия дом!

Не се опитвайте да съчетавате напълно боите и лаковете и останалите елементи от интериора

Бои и лакове 1

Предпазите дървените повърхности с бои и лакове

Когато избирате бои и лакове и мебели е препоръчително да търсите по-естествената визия с елементи от интериора, които си подхождат, но не задължително си пасват идеално. Всеки тип дървесина, независимо дали е обработвана с бои и лакове, има своят характерен цвят и шарка, който и придава уникален чар и красота. За да изберете подходящи цветове за стените и пердетата, погледнете оттенъка на боите и лаковете по дървото. Ако са нанасяни на стара дървесина, след време тя придобива много богата патина, която създава дълбочина на повърхността. Ако използвате бои и лакове на нови мебели, те често се задържат в червеникаво-жълто-кафявите тонове. Важното е елементите, мебелите и цялостната концепция в помещението да ви създава уют и да ви приканва да прекарвате повече време там.

Създайте контраст с бои и лакове

Контрастът между тъмно кафяво дърво, постигнато с бои и лакове, и бели стени е изключително популярен и, всъщност, е един от най-разпространените в много традиционни и възрожденски български къщи. Разбира се, тогава вместо бои и лакове за дърво, са използвали изгорели масла и други подръчни материали, но още в миналото са съществували техники за предпазване на дървесината. В наши дни е лесно да постигнем каквото си пожелаем, като просто нанесем бои и лакове върху мебелите.

            Тъмни бои и лакове – светли стени

Ако решите да заложите на тъмни нюанси бои и лакове за дървесина, като например махагон, орех и череша, те ще изпъкнат много добре, ако фонът е в по-светни нюанси – например бледо синьо или зелено, кремаво, коралово и бяло. Контрастът между тъмните бои и лакове на дървото и светлите стени ще привлече много повече внимание към мебелите. Трябва да внимавате, защото при избирането на тъмни нюанси и цветове бои и лакове за дървото може да се създаде усещане за прекалено насищане на помещението с мебели. За да избегнете този момент е препоръчително да организирате всичко в стаята, за да не изглежда претъпкано.

            Натурални бои и лакове – меки тонове и цветове на стените

За да създадете контраст между по-натуралните нюанси бои и лакове по дървесината и стените е важно да постигнете възможно най-голяма, видима разлика помежду им. Заложете на меки и светли тонове за стените. Можете също да си играете и с доминантните тонове и нюанси за стените и боите и лаковете. Ако решите да изберете бои и лакове, които постигат червеникав нюанс, можете да създадете много добър контраст на зелени стени, например.

            Златни нюанси бои и лакове – по-смели цветове за стените

Златисто-жълтите бои и лакове стоят страхотно на дървесина. А за да постигнете максимален контраст между мебелите и стената, ние ви препоръчваме да изберете червени тонове за стените. Ако не сте фен на червеното, можете да заложите на земни зелени тонове, синьо-зелено или лилаво (като например цвят патладжан). Кафявото дърво с жълтеникави тонове, постигнати с бои и лакове, стоят чудесно на фона на по-тъмни стени.

Бои и лакове от CAP Arreghini

Бои и лакове 2
Бои и лакове от CAP Arreghini

Ние от CAP Arreghini имаме удоволствието да ви предложим висококачествени бои и лакове, които със сигурност ще отговорят на всички ваши изисквания и очаквания. Нашите бои и лакове са създадени на база дългогодишния опит на CAP Arreghini и разработването на иновативни технологии, които да ви предоставят продукти с отлични характеристики и представяне.

Когато изберете бои и лакове от CAP Arreghini, вие си гарантирате, че ще получите именно резултатите, които търсите, на изключително добри цени! Нашата страст, професионализъм и постоянен стремеж към по-добро качество на нашите бои и лакове ще превърнат всички продукти на CAP Arreghini във ваш незаменим приятел и партньор в професионални и домашни проекти.

Компанията ни има над 67 години опит в производството на бои и лакове. Всички тези натрупани години ни дават възможността да предоставяме различни решения за всяко начинание на нашите клиенти. CAP Arreghini несъмнено може и ще ви предложи висококачествени бои и лакове както за интериора, така и за екстериора на дома ви. При нас можете да откриете изключително богата цветова гама бои и лакове, така че несъмнено да намерите точно това, от което се нуждаете.

Ако все още се съмнявате, дали наистина имате нужда от бои и лакове от CAP Arreghini, просто се свържете с нас или посетете нашия магазин. След като се запознаете с нас ще откриете, че именно от CAP Arreghini можете да си купите най-качествените бои и лакове! Обадете ни се още днес за да получите повече информация за нашите предложения, както за бои и лакове за дърво, така и за интериорни бои, бои за метал и много други. CAP Arreghini – за всички, които търсят съвършенството!

Не се опитвайте да съчетавате напълно боите и лаковете и останалите елементи от интериора
Създайте контраст с бои и лакове
Тъмни бои и лакове – светли стени
Натурални бои и лакове – меки тонове и цветове на стените
Златни нюанси бои и лакове – по-смели цветове за стените
Бои и лакове от CAP Arreghini

Омръзнаха ли Ви скучните тапети или белите стени? Искате модерна и стила визия за дневната, спалнята или банята? Искате да промените нещо в дома си бързо и лесно? Декоративните бои и мазилки Ви позволяват точно това! Никога преди не е било толкова лесно и бързо да направите драстични промени в дома си. Въпреки че често стените остават скрити зад различни неща, като шкафчета, картини, снимки или техника, те са изключително важна част от интериора на стаята, както и от настроението, което носи. Именно затова ние от CAP Arreghini Ви представяме декоративните бои и мазилки.

Приложение на декоративните бои и мазилки


Декоративните бои и мазилки са мултифункционални, като могат да бъдат полагани и използвани както в интериора, така и в екстериора. В зависимост от Вашите изисквания, те Ви позволяват много възможности за постигане на различни ефекти. С годините начините на производство и употреба са се променили, но и до днес те продължават да предлагат трайни и красиви резултати.

Предимства на декоративните бои и мазилки


Все по-често декоративните бои и мазилки се превръщат във водещ избор при обзавеждането. Те са лесни за използване, предлагат бързи и качествени 

бои и лакове 1 на супер цени
бои и лакове в хола

резултати, като едновременно с това осигуряват ефективност на вложените средства. Декоративните бои и мазилки предлагат перфектни резултати година след година и има много повече преимущества пред обикновената боя или тапетите. Декоративните бои и мазилки са подходящи за всеки стил, като освен това предпазват помещението от мухъл, плесен и задържане на влага. Те са издръжливи на механично напрежение, както и на екстремни високи или ниски температури. Благодарение на структурата си, декоративните бои и мазилки придават на стаята допълнителна дълбочина и ефективно прикриват различни несъвършенства.

Защо да изберем бои и лакове?


Декоративните бои и мазилки дават огромни възможности да постигнете всичко, което пожелаете. Те могат да бъдат тонирани в желаните от Вас цветове, с които да постигнете различни ефекти. В Интернет все по-често се появяват видеа, които показват различни “трикове” с бои и лакове, с които да постигнете нестандартни резултати или успешно да прикриете несъвършенства по стените или в самото помещение. Все по-често този тип бои се налагат над тапетите Въпреки че за полагането на декоративните бои и мазилки Ви трябва гладка и равна повърхност, те предлагат

бои и лакове 2 със супер качество
бои и лакове в трапезарията

много по-голяма издръжливост от тапетите, като едновременно с това предоставят по-лесни възможности за почистване. Декоративните бои и мазилки издържат много повече от тапетите, трудно нарушават целостта си и не избледняват толкова лесно. Именно затова Ви препоръчваме при освежаването на дома си да се доверите на декоративните бои и мазилки.

Видове бои и лакове


В зависимост от ефекта, който искате да постигнете в помещението, на пазара се предлагат различни видове бои и лакове. В продуктовата гама на CAP Arreghini можете да намерите висококачествени, италиански бои и мазилки, които да Ви помогнат в постигането на желаните от Вас резултати. 

бои и лакове - перлени мазилки


Ако все още не сте опитвали перлените мазилки, то сте пропуснали много! Този тип бои и лакове предоставят фин и много нежен перлен завършек на стените, благодарение на различните метални и пясъчни частици. Освен това, нанасянето може да бъде постигнато по много различни начини. Перлените бои и лакове позволяват на всеки, независимо дали е професионалисти или не, да постигне естетически красиви ефекти. За постигане на най-добрите резултати, ние от CAP Arreghini Ви предлагаме техническо обучение за правилната употреба на продуктите.

бои и лакове - венециански мазилки


Венецианската мазилка спада към декоративните бои и мазилки, познати в архитектурата от много години. Тя може да се използва както за стените, така

бои и лакове 3 на супер ниски цени
бои и лакове в модерен вид

и за таваните. При поставянето и, венецианската мазилка се нанася на множество слоеве, които след това се полират. Техниката на нанасяне слой върху слой на декоративните бои и мазилки позволява да се придобие дълбочина и текстура. След полирането, венецианската мазилка придобива лек, бляскав ефект, който ще украсява интериора година след година. С този вид бои и лакове можете да постигнете много различни ефекти. Венецианската мазилка позволява създаването на ефект на мрамор, бетон, глина, ръжда, сребро, злато и много други. 

бои и лакове - травертино мазилки


За постигане на каменен, луксозен ефект ние Ви предлагаме травентино мазилките от нашата гама бои и лакове. Този тип мазилка се използва както за интериор, така и за екстериор. В основата се съдържа камъка травертин, които притежава изключителни качества и красота. Декоративните бои и мазилки травертино позволяват постигане на луксозен и стилен дизайн, които елегантно напомня за Древен Рим. Тя може да се оцвети директно върху избраната повърхност или пък да се обработи с патина или вакса. Това позволява на всеки да избере най-добрия и подходящ стил за дома!

бои и лакове - ECOCAP


Декоративните бои и мазилки от серия ECOCAP са изключително подходящи за бърза и лесна промяна на помещението. Те са произведени на водна 

бои и лакове 4 на супер ниски цени
бои и лакове в хола

основа, което от своя страна позволява лесното почистване на стените. Всички декоративни бои, които можете да намерите в продуктовата гама на CAP Arreghini са произведени по специална бързосъхнеща технология, което позволява използването им в обитаеми помещения.

Декоративните бои и мазилки от серията ECOCAP са подходящи както за професионална употреба, така и от всички желаещи да освежат интериора на някоя стая. Тази серия е изключително подходяща за декориране на помещенията, като освен прекрасни и стилни цветове, предлага и защита. Декоративните бои и мазилки ECOCAP са дишащи, което предлага лесно абсорбиране на вода и влага, без да се образува мухъл и плесен. 

бои и лакове - GHIBLICAP


Декоративните бои и мазилки от серия GHIBLICAP, както ECOCAP са разработени на водна основа, предлагат лесно почистване, както и перфектни резултати. Този тип бои позволява лесно нанасяне, без разпръскване на боята, което от своя страна позволява прилагането на различни техники и методи на нанасянето. При нанасяне с четка, този тип бои и лакове се наслагват изключително лесно. 

Този тип бои се характеризират със слабо въздействие върху околната среда. Освен това, те са със занижено замърсяване, ниско емисионен, така че ефективно да предпазва здравето на всички обитатели на жилището и помещението.

Всички бои и лакове, които можете да намерите в продуктовата гама на CAP Arreghini, се характеризират с изключително високо качество, на

бои и лакове 5 с високо качество
бои и лакове в банята

достъпни цени. Именно това позволява постигане на най-добрите естетически резултати. След нанасянето, декоративните бои и мазилки GHIBLICAP образуват тънък слой, който ефективно ги предпазва от наслагване на прах и мръсотия. Освен това, този слой на декоративните бои за стени позволява лесно почистване на различни петна и замърсявания по стените с помощта на влажна кърпа или гъба.

бои и лакове - GRADIENTE ACTIVE


Декоративните бои и мазилки GRADIENTE ACTIVE са най-добрият избор бои за мокри помещения. Те предлагат отлично абсорбиране на водата и лесното изпаряване след това. Към този тип бои и лакове са добавени специални вещества, които осигуряват ефективна устойчивост срещу образуване на плесен и мухъл.

бои и лакове 6 на супер ниски цени
бои и лакове в хола

Боите GRADIENTE ACTIVE са разработени за да бъдат лесно нанасяни от всеки. Освен това, както останалите бои и лакове, те са произведени по специална технология, позволяваща бързото и ефективно съхнене. Този тип бои и лакове са подходящи за професионална употреба заради множеството си качества, запълващи свойства, както и отлична покривност, независимо от основата, върху която се полага.

Доверете се на нас при избирането на бои и лакове за Вашия дом! Разгледайте каталога ни за да направите най-добрия избор на бои и лакове!


 

Приложение на декоративните бои и мазилки

Предимства на декоративните бои и мазилки

Защо да изберем бои и лакове?

Видове бои и лакове

бои и лакове - перлени мазилки

бои и лакове - венециански мазилки

бои и лакове - травертино мазилки

бои и лакове - ECOCAP

бои и лакове - GHIBLICAP

бои и лакове - GRADIENTE ACTIVE

 

бои и лакове  10
бои и лакове 1 - разнообразие
бои и лакове  11
бои и лакове 2 - разнообразие
бои и лакове  12
бои и лакове 3 - разнообразие
бои и лакове  13
бои и лакове 4 - разнообразие
бои и лакове  14
бои и лакове 5 - разнообразие
бои и лакове  15
бои и лакове 6 - разнообразие
бои и лакове  16
бои и лакове 7 - разнообразие
бои и лакове  17
бои и лакове 8 - разнообразие
бои и лакове  18
бои и лакове 9 - разнообразие
бои и лакове  19
бои и лакове 10 - разнообразие
бои и лакове  20
бои и лакове 11 - разнообразие
бои и лакове  21
бои и лакове 12 - разнообразие
бои и лакове  22
бои и лакове 13 - разнообразие
бои и лакове  23
бои и лакове 14 - разнообразие
бои и лакове  24
бои и лакове 15 - разнообразие
бои и лакове  25
бои и лакове 16 - разнообразие
бои и лакове  26
бои и лакове 17 - разнообразие
бои и лакове  27
бои и лакове 18 - разнообразие
бои и лакове  28
бои и лакове 19 - разнообразие
бои и лакове  29
бои и лакове 20 - разнообразие
бои и лакове  30
бои и лакове 21 - разнообразие
бои и лакове  31
бои и лакове 22 - разнообразие
бои и лакове  32
бои и лакове 23 - разнообразие
бои и лакове  33
бои и лакове 24 - разнообразие
бои и лакове  34
бои и лакове 25 - разнообразие
бои и лакове  35
бои и лакове 26 - разнообразие
бои и лакове  36
бои и лакове 27 - разнообразие
бои и лакове  37
бои и лакове 28 - разнообразие
бои и лакове  38
бои и лакове 29 - разнообразие
бои и лакове  39
бои и лакове 30 - разнообразие
бои и лакове  40
бои и лакове 31 - разнообразие
бои и лакове  41
бои и лакове 32 - разнообразие
бои и лакове  42
бои и лакове 33 - разнообразие

Няма добавени продукти в тази категория.