Уважаеми клиенти,
бихме искали да ви информираме, че магазинът няма да работи от
16.08 до 25.08 включително.

Благодарим ви за разбирането!

Интериорните трендове от 90-те години

Интериорните трендове от 90-те години

През 90-те години на 20-ти век, интериорният дизайн изживя истински преход през разнообразие от стилове, форми и нюанси. Декорирането на дома беше изключително забавна и пъстра задача, като тенденциите се диктуваха не само от американската култура, но и от незаменимия европейски аристократичен стил.

Представяме ви най-популярните трендове в интериора през 90-те години, които ще ви върнат назад във времето и ще ви накарат да преобразите отново целия си дома в онзи незабравим ретро стил:

 

Интериорни бои и красиви легла

 

Балдахин и светли интериорни бои

 

  • Високите легла с балдахин – дори и да не вярвате, този тип легла бяха изключително актуални в Америка и западна Европа, при това както за деца, така и за възрастни.

 

интериорни бои и цвят

 

  • Тъмно зелените нюанси – каквото и да се говорим зелените цветове и по-специално тъмните тонове, бяха на мода във всеки дом. Не само интериорните бои на стените, но и мебелите бяха в този мрачен, но красив цвят. 

 

Дърво и интериорни бои

 

  • Дървените шкафове – тъмното дърво беше любим материал за изработка на домакинските шкафове. Освен това придаваше уют.

 

Интериорни бои и ретро полъх

 

  • Античната визия – декоративните мазилки, придаващи уникален старинен ефект на интериора, съчетани с винтидж мебели превръщаха дома в пространство от дълбоката провинция. Много често можеше да се забележат и медни акценти, стари маси и въобще всичко, което напомня провансалския стил на Франция.

 

Светлина и интериорни бои

 

  • Светлото дърво – един от най-модерните интериорни дизайни, беше този със елементите от светло дърво. Минимализмът и белите интериорни бои се комбинираха със светла дървена дограма. И изглеждаше стилно и изискано за всеки любител на просторните стаи и американска визия.

 

Флорални мотиви и интериорни бои

 

  • Флоралните мотиви – както за градината, така и за интериора флоралните мотиви бяха запазена марка на всеки романтик.

 

Вижте и нашите предложения за цветен латекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *