Търсене

Как да декорираме със стил празничния дом?

Как да декорираме със стил празничния дом?

Настъпи най-празничното време в годината и навярно нямате търпение да декорирате къщата в красиви светлини и невероятна украса, за да внесете коледния дух у дома.

Независимо от интериорните бои и стила на стаите ви, коледните декорации могат да са перфектно допълнение към всеки интериор. В днешно време може да избирате между десетки цветни комбинации и богати декорации. Дали ще решите да украсите огнището или ще изберете прелестна цветна елха, винаги може да създадете уюта, топлината и цветната магия на Коледа.

Вижте интериорните идеи, които подбрахме за вас, за да се вдъхновите от празничния стил, любим на милиони дизайнери и семейства по цял свят.

 

Бели интериорни бои

 

  • Червеният цвят е запазена марка за празничната украса, а ако имате преобладаващ бял интериор, то със сигурност трябва да съчетаете белите интериорни бои с червени възглавнички, меки одеала и празнични червени панделки. Така ще получите една двуцветна коледна приказка.

 

Светли интериорни бои и елха

 

  • Подобна модерна коледна декорация изглежда абсолютно впечатляваща за един градски дом. Не се колебайте да заложите на изчистените линии и белите цветове в декорациите и ще останете приятно изненадани.

 

Розови интериорни бои

 

  • Ако в интериора ви присъстват светли тонове и минимализъм, то подобна коледна украса ще бъде идеален начин да допълните стилното излъчване на дома.

 

Оранжеви интериорни бои

 

  • И ако във вас се крие артистична личност, може да възродите модерния коледен дух с всякакви цветови комбинации, дори с екзотично синьо и оранжево. Просто бъдете креативни.

 

Сини интериорни бои

 

  • Когато зимата ви е любимият сезон, защо не я създадете зимната прелест у дома и не декорирате интериора си със студена скандинавска визия? Синият цвят има разнообразни нюанси, с които да експериментирате за целта.

 

Тъмни интериорни бои

 

  • Имате сини интериорни бои? Това не е проблем, за да декорирате вълшебно дома си, просто прибавете ярко червени аксесоари, за да изживеете една стилна Коледа в градски стил.

 

Красивите интериорни бои

 

  • Едноцветни коледни лампички и много отразяващи, светлината играчки и аксесоари – това несъмнено е ключът  към една магическа празнична атмосфера.

 

Вижте и другите ни предложения за боя за детска стая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !