Уважаеми клиенти,
бихме искали да ви информираме, че магазинът няма да работи от
16.08 до 25.08 включително.

Благодарим ви за разбирането!

Как да декорираме със стил празничния дом?

Как да декорираме със стил празничния дом?

Настъпи най-празничното време в годината и навярно нямате търпение да декорирате къщата в красиви светлини и невероятна украса, за да внесете коледния дух у дома.

Независимо от интериорните бои и стила на стаите ви, коледните декорации могат да са перфектно допълнение към всеки интериор. В днешно време може да избирате между десетки цветни комбинации и богати декорации. Дали ще решите да украсите огнището или ще изберете прелестна цветна елха, винаги може да създадете уюта, топлината и цветната магия на Коледа.

Вижте интериорните идеи, които подбрахме за вас, за да се вдъхновите от празничния стил, любим на милиони дизайнери и семейства по цял свят.

 

Бели интериорни бои

 

  • Червеният цвят е запазена марка за празничната украса, а ако имате преобладаващ бял интериор, то със сигурност трябва да съчетаете белите интериорни бои с червени възглавнички, меки одеала и празнични червени панделки. Така ще получите една двуцветна коледна приказка.

 

Светли интериорни бои и елха

 

  • Подобна модерна коледна декорация изглежда абсолютно впечатляваща за един градски дом. Не се колебайте да заложите на изчистените линии и белите цветове в декорациите и ще останете приятно изненадани.

 

Розови интериорни бои

 

  • Ако в интериора ви присъстват светли тонове и минимализъм, то подобна коледна украса ще бъде идеален начин да допълните стилното излъчване на дома.

 

Оранжеви интериорни бои

 

  • И ако във вас се крие артистична личност, може да възродите модерния коледен дух с всякакви цветови комбинации, дори с екзотично синьо и оранжево. Просто бъдете креативни.

 

Сини интериорни бои

 

  • Когато зимата ви е любимият сезон, защо не я създадете зимната прелест у дома и не декорирате интериора си със студена скандинавска визия? Синият цвят има разнообразни нюанси, с които да експериментирате за целта.

 

Тъмни интериорни бои

 

  • Имате сини интериорни бои? Това не е проблем, за да декорирате вълшебно дома си, просто прибавете ярко червени аксесоари, за да изживеете една стилна Коледа в градски стил.

 

Красивите интериорни бои

 

  • Едноцветни коледни лампички и много отразяващи, светлината играчки и аксесоари – това несъмнено е ключът  към една магическа празнична атмосфера.

 

Вижте и другите ни предложения за боя за детска стая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *