Търсене

Как да изберете правилната боя за всеки вид материал?

Как да изберете правилната боя за всеки вид материал?

Комбинацията на бои и лакове може да вдъхне нов живот на всеки предмет или детайл, върху които ги използвате. С малко цвят и лаково покритие можете да добави нотка свежест и уникалност, които ще ви изумят. 

Разбира се, от съществено значение е да съобразите и използвате правилните типове бои и лакове, според съответния тип материал. По този начин полученият ефект ще е максимален, а финишът – не само ефектен, но и перфектен.

Бои и лакове за дърво

Ако дървото е боядисано или лакирано, можете да запечатате с латексова боя. В случай, че работите с ламинирани плоскости и лица на шкафове, добър избор е акрилният латекс. За необработено дърво, отново висококачествен латекс или маслена боя, в комбинация с лаково покритие ще осигурят перфектни резултати. 

Бои и лакове за пластмаса

Можете да напръскате с боя за пластмаса или външен акрилен емайллак. И в двата случая ще постигнете желания резултат за всеки пластмасов детайл.

Бои и лакове 2 - зелено

Бои и лакове за стъкло, керамика и порцелан

Когато боядисвате стъкло, можете да използвате както емайллак, така и латексови бои. Има разбира се, и специализирани бои за стъкло. При работа с керамика и порцелан, е препоръчително да използвате акрилна интериорна боя – полугланц и да запечатате с лаков финиш. 

Бои и лакове за циментови блокове

При работа с циментови блокове, първо нанесете висококачествен акрилен латекс, след което завършете с акрилна латексова боя. 

Разгледайте и нашите предложения за цветен латекс

Бои и лакове за дърво

Бои и лакове за пластмаса

Бои и лакове за стъкло, керамика и порцелан

Бои и лакове за циментови блокове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !