Търсене

Как коледната елха да изглежда зашеметяващо?

Как коледната елха да изглежда зашеметяващо?

Наближава най-прекрасния и вълшебен празник и всички искаме да имаме уютен и цветен дом, изпълнен с коледно настроение, именно защото това е празникът на семейството. А семейството означава топлина и уют.

За да изненадате приятно хората, които обичате и да създадете топлината и уютът с коледната украса, ние сме подбрали няколко интересни идеи, които със сигурност ще са ви полезни. Разбира се, всяка коледна украса има един основен елемент и това е коледната елха. Без значение какъв е цветът на интериорните бои у дома, елхичката е перфектното допълнение към празничния интериор.

Точно затова ще ви покажем тези цветни и креативни идеи как да превърнете елхичката си в приказно дръвче от коледните приказки:

 

Светли интериорни бои и елхичка

 

  • Независимо дали сте заложили на изкуствено или живо коледно дръвче, можете да скриете празните места, където няма клонки, с помощта на зелен гирлянд, наподобяващ борови иглички.

 

Бели интериорни бои

 

Вълшебни интериорни бои

 

  • Искате коледната елха да изглежда още по-автентично? Поръсете изкуствен сняг по връхчетата или просто ги боядисайте с бяла боя – страхотният ефект е гарантиран.

 

Интериорните бои и украсата

 

  • Използвайте дървено пънче, за да придадете естествен вид на елхичката, особено ако е изкуствена. Това е една чудесна поставка за дръвчето и можете лесно да се сдобиете с нея.

 

Тъмните интериорни бои

 

  • Използвайте играчки и декорации, които отразяват светлината. Така ще създадете магическа атмосфера в стаята. Ако имате и ярки интериорни бои на стените, то красивите коледните играчки ще изглеждат още по-невероятни и цветни.

 

Празнична украса и интериорни бои

 

  • Големи цветни панделки могат да бъдат страхотно решение за празните места по дръвчето, където няма зелени клонки.

 

Надяваме се тези интересни идеи да ви бъдат полезни, за да създадете коледното настроение у дома.

Разгледайте и другите ни предложения за лак за паркет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !