Търсене

Каква ще е модата в интериора през 2017 г.? /част 2/

Каква ще е модата в интериора през 2017 г.? /част 2/

Ако нямате търпение да ремонтирате дома си, да освежите спалнята и да изберете ярка боя за стена за антрето, то първо вижте някои от най-популярните тенденции в интериора, които ще завладеят 2017 г.

Подготвили сме ви още от трендовете, в които се влюбихме, защото пролетта наближава, а с нея и реновирането на жилището:

  • Бъдете креативни с дизайна на антрето

Антрето в светла боя за стена

Тази част от дома ви заслужава нужното внимание, тъй като е първото нещо, което гостите виждат, когато стъпят в жилището ви.

За да направите добро първо впечатление още от антрето, то ви съветваме да експериментирате не само с декорациите и мебелите, но и с боите за стена .

Интересна боя за стена

Не се колебайте да изберете ярък тон, който да комбинирате с мебели в преливащи тонове. Ако сте бохеми по душа, контрастните съчетания определено биха ви допаднали.

Ярка боя за стена в червено

Фокусирайте се и върху допълнителните атрибути като огледало, картина, гоблен, шкаф, изкуствени цветя, канапе и други.

Нежната боя за стена

  • Вградените уреди – удобство и стил

Бялата боя за стена в кухнята

Ако кухнята ви е разположена на малко пространство, то вградените уреди определено са нещо, за което трябва да помислите. Те могат да бъдат различни дизайни и да вършат перфектна работа, като едновременно с това – спестяват доста място.

  • Високотехнологичните тоалетни

Луксозна боя за стена

В последните години все повече хора избират високотехнологични уреди за банята, в това число и тоалетна със съвременен дизайн и допълнителни екстри. Една от тенденциите в дизайна за тази година пък ще бъдат все по-иновативните тоалетни, включително и такива с осветление. В днешно време може да намерите и тоалетни, които се самопочистват и такива с различни сензори за сваляне на капака.

  • Контрастиращи мебели и аксесоари

Светли мебели и боя за стена

Разбира се, контрастът в цветовете е тренд, който може да бъде стилен, стига да умеете да съчетаете правилните тонове. Контрастните „острови“ също са добра идея за кухнята. В случая, може да използвате тъмна боя за стена, за да придадете малко цвят на иначе светлата ви и бледа кухня.

Син плот и светла боя за стена

Вижте и другите ни предложения, както за декоративни бои така и за нашите интериорни бои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !