Търсене

Кои са растенията за пречистване на въздух, от които вашият дом се нуждае?

Кои са растенията за пречистване на въздух, от които вашият дом се нуждае?

Интериорни бои и флорални мотиви

Интериорните бои винаги са първото нещо, което избираме, когато аранжираме интериора си. Обикновено изборът на цветен латекс е труден и изисква да разгледате доста варианти, за да вземете решение, кой е нюансът, подхождащ точно на съответната стая.

Колко често, обаче се замисляте за въздуха, който дишате в дома си?

За съжаление, въздухът у дома може да съдържа много нежелани и дори опасни токсини, които се отразяват неблагоприятно на здравето на човешкия организъм.

Навярно се досещате как можете да си осигурите чист въздух в стаята си по най-лесния и евтин начин, а именно – със стайни растения. Освен, че пречистват въздуха ни наистина ефективно, растенията у дома са красив елемент от интериорния дизайн. Те могат да се аранжират по различни начини и да се превърнат в перфектното допълнение към всеки един интериорен стил.

Независимо от преобладаващия цвят на интериорните бои в дома ви, растенията са мултифункционалният аксесоар, от който се нуждате.

Вижте кратък поглед върху най-полезните зелени растения, от които се нуждаете, ако искате семейството ви да диша чист въздух:

  • Английски бръшлян – английският бръшлян е извествен, като стайното растение, което най-много пречиства въздуха у дома. В допълнение, осигурява елегантен изглед на всяка стая, благодарение на висящите си листа. Този вид бръшлян премахва от кислорода в стаята дори пестициди, но бъдете внимателни, ако имате домашни любимци – английският бършлян е отровен за животните.

Бръшлян и интериорни бои

  • Фикус – фикусът е поредното растение, генериращо огромни количества кислород. Фикусът расте на височина и допринася за стилния вид на всеки интериор.

Интериорни бои и фикуси

  • Рапис Екселза – това невероятно растение ще донесе лятното настроение в дома ви, благодарение на тропическата си визия. Лесно е за отглеждане, а листата му пречистват въздуха в голяма степен, включително и от различни видове токсини.

Интериорните бои и растенията

  • Бамбукова палма – бамбуковата палма премахва формалдехид, бензен и и много други опасни токсини от въздуха. Освен това действа като естествен обезвлажнител. Прелестното растение е свързано и с Фън Шуй – смята се, че колкото повече са стълбчетата му, толкова повече късмет носи.

Бамбук и бели интериорни бои

Вижте и останалите пречистващи въздуха, растения в следващия ни материал.

Разгледайте и другите ни предложения за боя за стена, а също прочетете за бои и лакове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !