Търсене

Най-популярните подови настилки

Най-популярните подови настилки

В този материал ще ви представим най-предпочитаните подови настилки за дома. Те се различават по своята цена и издръжливост. Разбира се, с подходящите интериорни бои може да поддържате всяка повърхност здрава и добре изглеждаща.

  • Дървесина – това е една от най-желаните, но и най-скъпоструващи подови настилки. Има богато разнообразие от видове и нюанси – череша, орех, дъб. Дървесината също така е една от най-издръжливите и дълготрайни настилки, а и с правилната интериорна боя може да се поправя лесно и да се приспособява към всеки итнериор.

Интериорни бои и лакове

  • Плочки – керамични или порцеланови, плочките имитират успешно красивите ефекти на травертина и мрамора. Подовата повърхност от плочки се характеризира със своята издръжливост, устойчивост на надраскване и минимално абсорбиране на вода. А, като допълнение – това е може би най-лесната за почистване подова повърхност.

Кухня и интериорни бои

  • Травертин – един непреходен избор за настилка. Този камък има изключително твърда повърхност и е много устойчив на надраскване. Среща се в много разновидности и форми, не абсорбира вода и поради грапавата си текстура, има добро сцепление. Това определено е един от най-луксозните и дълготрайни материали за интериора.

Травертин и интериорни бои

  • Ламинат – притежава уюта и комфорта на дървото и изисква много по-малка инвестиция. Почиства се сравнително лесно, не задържа петна и придава чудесна визия на всяка стая, в зависимост от избрания нюанс. Ламинатът също притежава разнообразие от цветове, които могат да се съчетаят с всяка интериорна боя.

Интериорните бои с ламинат

За да бъде и вашият дом с красиви и дълготрайни цветове – изберете качествените италиански интериорни бои и лакове на CAP Arreghini – за стените или пода, при нас ще намерите най-естетичните решения.

Вижте още за бои и лакове за дърво на нашия сайт! Също така и за лак за паркет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !