Лак за дърво на външни условия

Лак за дърво за външни условия

Защо са нужни лаковете за дърво за външни условия?

 

Лак за дърво на външни условия 1 Вземете сега!
Лак за дърво за външни условия - Лакирай на воля

Лаковете за дърво за външни условия се използват за протекция на дървените повърхности от най-различни атмосферни влияния. Без лаковете за дърво за външни условия подобни повърхности биха се износвали и деформирали доста по-бързо и лесно. Причините за това се крият най-вече в особеностите и спецификите на дървесината като материал. Въпреки че на пръв поглед е доста здрав и твърд материал, за съжаление дървесината е изключително податлива на странични фактори и въздействия. Така че ако искате да запазите отличното й състояние за възможно най-дълъг период от време, задължително трябва да използвате лак за дърво за външни условия. Ето от какви влияния би защитил дървената повърхност лакът за дърво за външни условия:
- лак за дърво за външни условия: ултравиолетови лъчи – ултравиолетовите лъчи са един от главните фактори, предизвикващи негативно въздействие върху дървените повърхности на открито. Продължителното нагряване на такива повърхности в дългосрочен план води до промяна в техния цвят и цялостна деформация . Последните процеси могат да бъдат спрени само и единствено ако периодично се използва надежден лак за дърво за външни условия, който да стопира влиянието на слънцето и да създаде естествен защитен слой на дървените повърхности.
- лак за дърво за външни условия: влага – влагата е друг фактор, който се отразява по доста негативен начин на дървените повърхности. В повечето случаи тя води до деформации, свързани най-вече с размерите на самата дървесина. Когато дървената повърхност е поставена във външни условия, на практика няма как да бъде избегната влагата. Особено през дъждовните периоди от годината, по време на които тя е налице в изключително високи количества. В този смисъл единственият начин да защитите своята дървена повърхност е чрез полагане на лак за дърво. Лаковете за дърво за външни условия са направени, за да неутрализират въздействието на влагата и да запазят повърхността в отлично състояние и външен вид.
- лак за дърво за външни условия: други фактори – освен слънцето и влагата, е възможно и други фактори да повлияят негативно върху изложените на открито дървени повърхности. Такъв фактор е например човешката дейност, свързана с преминаване по повърхността или пренасяне на тежки товари по нея. В подобни ситуации дървесината лесно може да се надраска или захаби. Когато е добавен лак за дърво за външни условия обаче, рискът от появяване на споменатите несъвършенства става значително по-малък.

 

Лаковете за дърво за външни условия на САР Arreghini

 

Лак за дърво на външни условия 2 Предпазва на 98% от вредители
Лак за дърво за външни условия - Предпазва градинските мебели

Марката САР Arreghini води своето начало от средата на миналия век. Тогава Aдолфо Арегини, майстор бояджия, художник и експерт реставратор, започва да произвежда собствен цвят боя за свои нужди. Скоро обаче той разширява въпросното производство и стартира предлагането на пазара на въпросната боя. През годините продуктовата гама на САР Arreghini се обогатява значително, включвайки разнообразни продукти за интериора и екстериора (в това число и лакове за дърво за външни условия). Лаковете за дърво за външни условия на САР Arreghini са най-подходящият избор за вас, ако искате да запазите своите дървени повърхности в отлично състояние. Нашите лакове за дърво за външни условия предлагат невероятно качество и надеждност, и се нанасят изключително лесно и удобно. В допълнение, лаковете за дърво за външни условия (както и всички други продукти от каталога на САР Arreghini) са направени от екологично чисти материали, гарантиращи здравето и безопасността на потребителите, както и намаляването до минимум на отделяните в околната среда вредни емисии.

 

Защо са нужни лаковете за дърво за външни условия
Лаковете за дърво за външни условия на САР Arreghini

Няма добавени продукти в тази категория.