Riplast R3 R4 - полиуретанова боя, гланц


Полиуретанова боя подходяща за боядисване на различни изделия, водоустойчива, лесна за нанасяне, идеална за професионална употреба, поради висока съвместимост и адхезия, запълващи свойства и покривност върху различни видове повърхнини. Гарантира равномерност на покритието, голяма механична и устойчивост на метеорологични условия, задължителни качества за трайност на покритията и съхраняване на изделията във времето.


Високото качество, гарантира постигането на естетически и технически решения, с отлично качество на финишиния слай,  максимална защита и устойчиност на цвета, при външна употреба и при трайно излагане на крайно неблагоприятни условия.


Свойствата - еластичност, устойчивост на надраскване и износване, създават филм, който остава непроменен, естетически стабилен и резистентен, дори и в условията на напрежение, поради естествени отклонения на материала във времето, както и на променящите се климатични условия. Устойчив на химикали, които се съдържат в храни и напитки или перилни препарати. Съставен от двукомпонентен полиуретан, образуван от оцветяващи пигменти, устойчиви на светлина, полиестерни смоли и алифатен полиизоцианат във фаза на разтвор. Изсъхналият покривен филм не пожълтява, устойчив е на UV-лъчи, водоустойчив, и следователно гарантира висока степен на защита в условия на екстремно излагане на атмосферни влияния и слънчева светлина, и е подходящ за вътрешна и външна употреба като покритие на различни изделия.


Качествата – добро разширяване, ниска склонност към разтичане,  бързо съхнене, позволяват полагането на продукта с професионални машини, което гарантира покритие с отлична визуална хомогенност, изравнена дебелина на слоя и добро нанасяне по скосовете, което позволява бързо изпълнение на боядисването.


За подобряване устойчивостта на абразия, да се използва текстурирания продукт, получен чрез добавяне до 20% от теглото на текстурирана паста  върху Riplast R3.


СВОЙСТВА НА ФИЛМА СЛЕД ИЗСЪХВАНЕ


УСТОЙЧИВОСТ НА ЦВЕТА: ОТЛИЧНА

УСТОЙЧИВОСТ НА АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ: ОТЛИЧНА 

ПОКРИВНОСТ: ДОБРА 

УСТОЙЧИВОСТ НА УДАР И НАДРАСКВАНЕ: ОТЛИЧНА

УСТОЙЧИВОСТ НА МАСЛА И ГОРИВА: ОТЛИЧНА 


ПОВЪРХНОСТНИ СВОЙСТВА: ГЛАДЪК, ГЛАНЦ


ОЦВЕТЯВАНЕ: БЯЛ


Гамата обхваща цветовия каталог Tintema. Възможно е разминаване между две партиди при оцветяване на боите, следователно е необходимо да се довърши обработката на конкретна повърхност с емайллак от една партида.


  • Модел: Riplast R3 R4 - полиуретанова боя, гланц
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв