RIPLAST R8 R9 - полиуретанова боя, сатен


Продукт,подходящ за  вътрешна и външна употреба, за  дърво, водоустойчив, лесен за нанасяне; идеален за професионална употреба поради високата степен на съвместимост , запълващи и свойства на сцепление с различни грундове.  Осигурява покритие с отлична равномерност, изключителна механична якост и устойчивост на атмосферни въздействия; качества необходими за дълготрайността на покритието и запазването на третираното изделие във времето.


Високото му качество позволява постигането на естетически и технически решения при различни изисквания към обработката, с отлично ниво на завършеност, и с максимална защита и устойчивост във външна среда, включително в случаите на екстремна експозиция и сурови условия.


Свойствата му - еластичност, устойчивост на надраскване и износване,  гарантират създаването на стабилно, красиво и устойчиво покритие, дори и под стрес вследствие промяна в размерите на основата, поради промеливи климатични условия, както и на химикали, съдържащи се в хранителни напитки и общи почистващи препарати. Това е двукомпонентен полиуретанов лак, образуван от оцветяващи пигменти, устойчиви на светлина, полиестерни смоли и алифатен полиизоцианат във фаза на разтворител.  Сухият филм е без пожълтяване, UV- и водоустойчив, и гарантира висока степен на защита в условия на изключително излагане на атмосферни влияния и слънчева светлина; подходящ е за системи за боядисване на дървени изделия, за вътрешна и външна употреба.


Лекото разнасяне и ограничени пръски при нанасяне и, бързото съхнене,  са свойства които позволяват професионалното му прилагане, като гарантират финишно покритие с отлична естетическа хомогенност, добра покриваемост на скосяванията, и редуцирано време на боядисване.


СВОЙСТВА НА СУХОТО ПОКРИТИЕ


УСТОЙЧИВОСТ НА АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ: ДОБРА 

УСТОЙЧИВОСТ НА УДАР: ДОБРА 

УСТОЙЧИВОСТ НА ОГЪВАНЕ: ДОБРА 

ТВЪРДОСТ: ДОБРА


ВИД НА ПОВЪРХНОСТТА: ГЛАДКА, САТИНИРАНА


ОЦВЕТЯВАНЕ: БЯЛ


Цветовата гама може да бъде разширена в нюансите на цветовия каталог Tintema  оцветяването се извършва чрез системата Tintema. Между две отделни партиди при оцветяване е възможна лека разлика в нюанса, затова е желателно да се финализира започната обработка с покритие от една и съща партида.

  • Модел: RIPLAST R8 R9 - полиуретанова боя, сатен
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв