Миещ латекс

Миещият се латекс  е определено един от любимите продукти на всички професионални и начинаещи майстори, разбира се това се дължи на множеството страхотни свойства на самия миещ латекс. Тази субстанция се среща навсякъде, а ненадминатите ѝ функции са неоспорими. Миещият се латекс е един от най-често употребяваните в интериора продукти и има защо. Нека обаче преди да ви запознаем със свойствата на продукта миещ латекс, да ви припомним каква е същността и функцията на стандартния латекс.


Миещ латекс - същност


Миещ латекс е продукт,  на водна основа и в зависимост от съдържанието си, има различни качества и степени на почистване. Миещ латекс е продукт /както се разбира и от името му/, който, според съответния тип, дава възможност за миене, или с други думи – почистване с вода или препарати на боядисаната повърхност, за да се отстрани дадено замърсяване. Добре е да знаете, че има различни видове миещ латекс на пазара, според съдържанието на сухо вещество в самия продукт. 
Категориите миещ латекс се разграничават по степента си на устойчивост на миене и третиране с препарати.
Най –високия клас продукт  е супермиеща акрилна  боя с 15000 цикъла на измиване
В пазарната мрежа ще откриете и дишащи миещи латекси.

Миещ латекс 1 на супер цени
Миещ латекс със супер качество


Употреба на миещ латекс


Важно е да се знае, че миещ латекс се нанася на добре грундирана повърхност. 
Миещият латекс обикновено съхне за няколко часа, в зависимост от температурата на въздуха. Има продукти, които са изключително устойчиви на миене и различни типове замърсявания, благодарение на което някои видове латекси намират широко приложение както у дома, така в офиси и санитарни помещения.
Хубавото на миещия латекс е, че ако искате просто да освежите една стена, покрита с него, то не е задължително да сваляте предходния слой боя. В няколко лесни стъпки можете да се сдобиете с чисто нова стена в любимия ви цвят.

 

Миещ латекс - същност

Употреба на миещ латекс

 

 

 

 

Миещ латекс 10 - качество и разнообразие
>Миещ латекс 1 - почивстващ, измиващ,
Миещ латекс 11 - качество и разнообразие
>Миещ латекс 2 - почивстващ, измиващ,
Миещ латекс 12 - качество и разнообразие
>Миещ латекс 3 - почивстващ, измиващ,
Миещ латекс 13 - качество и разнообразие
>Миещ латекс 4 - почивстващ, измиващ,

 

Показване:
Подреждане по: