K81 UNIVERSALE - акрилна боя, мат

 
 

 

 

 

Боя на водна основа, за вътрешна и външна употреба, водоустойчива и дишаща, лесна за нанасяне, идеална за професионална употреба, поради високата ? съвместимост и характеристики на сцепление, запълващи свойства и покритие върху различни видове основи.

 

Високото ? качество осигурява максимална защита и устойчивост на цвета във външна среда, с отлично ниво на финишинга. Високата финост на боята я прави идеална и за вътрешно приложение, като осигурява твърд, еластичен и здрав филм-покритие, с висока устойчивост към проникване на петна и замърсявания. Дава възможност за лесно почистване 15 000 цикъла на измиване с общи почистващи препарати (с максимална устойчивост на 10 дни след приложение). 

 

ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

Вижте още за цветния латекс на нашия сайт.

Продуктът съхне и се полимеризира напълно за повече от 10 дни при оптимални условия (+15 +30°C, с влажност на основата <10%, и относителна влажност на въздуха <75%). Ако преди пълното изсъхване, боята бъде намокрена поради контакт с дъждовна вода или конденз (в случай на мъгли или влажност надвишаваща 85%), е възможно появата на полулъскави петна, повече или по-малко разпространени. Това явление е с временен характер и не се отразява на здравината на продукта, като изчезва с измиване или последващо естествено действие на дъжд и слънце.

  • Модел: K81 UNIVERSALE - акрилна боя, мат
  • Наличност: В наличност
  • 0.00 лв