Търсене

5 идеи за освежаване на спалнята

5 идеи за освежаване на спалнята

Боя за стена - спалня

Замисляли ли сте се някога, в коя стая от вашия дом прекарвате най-много време? Правилният отговор, разбира се, е спалнята. Вярно е, че през повечето от това време спите, но все пак трябва да се създаде една приятна и комфортна обстановка в помещението. Обстановка, която ще ви помогне да се отпуснете и насладите на хубави сънища, а не на мрачна и потискаща атмосфера. В днешната статия сме подбрали няколко прости идеи за освежаване на спалнята. Благодарение на тях ще постигнете невероятен ефект, без да хабите излишни усилия. Нека да ги видим:

1. Боядисване на стените – едно добро начало, което ще придаде напълно нов облик на стаята. Какъв цвят ще използвате зависи изцяло от вашите собствени вкусове и предпочитания. Все пак препоръчваме избраната боя за стена да е в светли и успокояващи нюанси. Бялото, небесносиньото и земно зеленото са идеални варианти за спалнята.

Боя за стена - спалня 2

2. Aкцентни възглавнички – освен стандартните възглавници, можете да сложите и акцентни такива. Тяхното основно предназначение е за декорация. Акцентните възглавнички със сигурност ще внесат повече цвят и настроение в спалния интериор, особено ако изпъкват на боята върху стените.

3. Нови завивки – завивките на леглото също са добър начин да направите стаята по-цветна и свежа. Вниманието тук трябва да бъде съсредоточено върху техните шарки. При удачен подбор, завивките могат да станат основен акцент в облика на една спалня.

4. Декорация на прозорците – за нея имате доста разнообразни възможности. Изборът започва от модерни ролетни щори и стига до уютни и романтични завеси. Просто преценете коя опция ще пасва повече на останалата част от интериора, както и на чувствата и емоциите ви.

Боя за стена - спалня 3

5. Малко светлина – и не на последно място, светлината е способна да преобрази напълно помещението и да го направи по-комфортно и приветливо. Осветлението върху тавана не е единственият източник, който можете да използвате за тази цел. Стенните и настолни нощни лампи ще ви помогнат да се отпуснете и насладите на почивката си в една спокойна и релаксираща атмосфера.

Вижте и другите ни предложения за миещ латекс, както и за боя за детска стая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !