Търсене

5 неща, които да направите през септември в дома си

5 неща, които да направите през септември в дома си

С началото на есента, освен гардероба си, е необходимо да промените и дома си.  Септември е месец на промени, дори и в интериора ви – може да проверите камината, улуците или дори да освежите стените си с нов цвят интериорна боя.  Разберете как да приготвите дома си за зимните месеци с няколко полезни идеи от нас:

  • Бъдете сигурни, че коминът и огнището ви са чисти – така ще си спестите време и ядове в по-студените дни. Задължително проверете и ако се налага – почистете комина.

Интериорната боя в хола

  • Подредете дървата за огрев – независимо дали използвате дърва за отопление през зимата или просто сте ги направили елемент, допринасящ за уюта в стаята ви, то е препоръчително да ги подредите в едно място, в близост до самото огнище и далеч от влага. Тази хитринка действа и като превантивна  мярка срещу вредители.

Зимната интериорна боя

  • Създайте топлина и комфорт с текстил – меки завивки и различни видове текстил допринасят за уюта на дома ви. Възглавничките са прекрасен акцент във всяка една стая, а когато захладнее идва моментът и да покриете пода с килими, които със сигурност ще допринесат за топлината на стаята. Съчетайте ги с топли тонове в стените и използвайте качествени интериорни бои, за да издържи красивият цвят максимално дълго.

Меки завивки интериорна боя

  • Пренаредете гардероба си – съвсем скоро ще настъпи времето, когато ще е добре зимните и топли дрехи да заемат главната част от гардероба ви, а летните рокли да останат на заден план.

Гардеробът и интериорната боя

  • Проверете улуците – разбира се, добре е първо да изчакате повечето есенни листа да паднат и след това да предприемете инспектиране на тръбите.

Есенните листа в улуците

Не забравяйте, че може да използвате едни от последните топли дни да освежите дървените мебели с лак или да изберете любимия нюанс интериорна боя, за да създадете една по-топла визия у дома.

Разгледайте нашите предложения и за екологична боя, а също и за цветни лакове за дърво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !