Търсене

5 оригинални лофт интериора

5 оригинални лофт интериора

Красиви просторни пространства с високи тавани и индустриално излъчване – това е мечтата за градско жилище на повечето хора.

Креативни мебели и нестандартни бои за стени, с които да преобразувате мезонета в модерен лофт интериор – това са актуалните решения на дизайнерите, когато става въпрос за градска визия.

Ако и вие сте почитатели на апартамент в стил Ню Йорк, то трябва да видите тези уникални мезонети:

  1. Модерни акценти и винтидж стил – напълно постижима комбинация, особено ако използвате подходящите светли бои за стени, за да изпъкнат металните елементи.

Креативна боя за стена

  1. Креативни стени и много изкуство – аксесоарите в това жилище са артистични и ярки, а текстилът се явява допълнение към меките тонове на стаята. Не пропускайте да подберете боя за стени с ретро полъх, така ще поставите фокуса върху аксесоарите.

Светла боя за стена в хол

  1. Несравнима цветова комбинация, в крак с последните модни тенденции – ярко лилаво и цвят горчива, това са нюансите, в които може да решите ексцентричния си интериор. Експериментирайте с цветни мебели и различна боя за стена, резултатът ще е впечатляващ!

Лилава боя за стена

  1. Бохемски шик и съвременно изкуство – ако харесвате различни произведения на изкуството, то те ще се съчетаят идеално с тъмни бои за стените и разнообразни елементи в апартамента, като ще внесат бохемска стил и релаксираща атмосфера.

Тъмната боя за стена в спалнята

  1. Провинциален стил в града – тухлени елементи и много дървени мебели – това е ключът към топъл и мек провинциален уют, дори в градски мезонет.

Провинциален стил с боя за стена

Независимо, дали ще изберете  да декорирате апартамент, офис или къща – не се колебайте да освежите интериора на дома си с качествени и трайни бои за стени от САР Arreghini.

Други потребители се интересуват и от боя против мухъл, както и от екологична боя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !