Търсене

Да оцветим кухнята

Да оцветим кухнята

Ако винаги сте мечтали да преобразите кухнята си и да я превърнете в една от най-красивите стаи в къщата?

Ние ви предлагаме няколко прекрасни идеи, които да ви вдъхновят за малко цвят в кухнята. Всъщност въобще не е трудно кухнята ви да изглежда така, просто трябва да изберете качествените интериорни бои и да ги комбинирате с мебелите и аксесоарите. Не се съмнявайте, че ще получите изненадващо стилна визия с тези свежи нюанси и правилните интериорни бои:

Интериорните бои в кухнята

Защо да залагате само на класическите цветове, като можете да изберете подобно нежно синьо, което ще създаде френски шик във вашата кухня. Интериорните бои на стените може да са с  няколко нюанса по-светли от мебелите. Но не се колебайте да съчетаете този интересн цвят с дървен под и бежови аксесоари.

Интериорни бои в зелено

За всички, които искат светла и просторна кухня – това бледо зелено е идеален цвят, който се съчетава както с черно, така и с бели тонове на стените.

Тъмни интериорни бои

Класически изглед с тъмни нюанси – кафяви мебели и синьо-сив тон на шкафовете. Тази кухня изглежда повече от стилно, а цветовете могат да се съчетаят с доста ярки елементи в интериора.

Светли интериорни бои

Този свеж провинциален изглед създава страхотно настроение и според нас съчетанието на тези красиви шкафове с матовите интериорни бои е перфектно. Съветваме ви да заложите на морския полъх с подобен авантюристичен син нюанс на мебелите.

Червени интериорни бои

Съвсем не сме забравили веселите пролетни нюанси, напротив това кокетно розово е идеално за вашата кухня, ако имате бели или бежови стени. Така ще създадете малко бохемска визия у дома и  ще се удивите колко усмивки може да събуди един толкова весел цвят.

Матови интериорни бои

Ако искате да внесете есенните топлина и уют в кухнята, то това е цветът – топло оранжево. Имате много възможности с този топъл и мек цвят!

Ако все още не сте избрали вашия цвят, вижте нашата богата палитра от лакове и интериорни бои, които ще трансформират дома ви.

Вижте и нашите предложения за цветни лакове за дърво, както и за дишаща боя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !