Уважаеми клиенти,
бихме искали да ви информираме, че магазинът няма да работи от
16.08 до 25.08 включително.

Благодарим ви за разбирането!

Дървените акценти в модерния дом

Дървените акценти в модерния дом

Модерният дизайн и дървените елементи в един итнериор винаги могат да се съчетаят стилно и едновременно с това да излъчват уют.

Ще ви представим един дом, чийто интериорен дизайн е вдъхновен от град с богато културно наследство като Портланд, Мейн. Дървените акценти и светлите тонове интериорни бои са запазена марка на всеки дом, намиращ се в този безкрайно зелен и живописен град на брега на океана.

Предлагаме ви да видите част от визията на този очарователен 4-етажен дом, като започнем с асансьора, който улеснява достъпа до всички точки на къщата. Освен с естественото дърво, от което е изработен, самият асансьор впечатлява и с факта, че разполага със собствен напълно оборудван бар. 

 

Интериорни бои в асансьора

 

Екстериорът на къщата е решен в тъмен цвят и метални прозорци, идеално съчетан с повечето псотройки в квартала.

Интериорът  се откроява с просторни и светли стаи, като едни от най-ярките аксесоари са цветните портрети на музикални легенди по стените.

По-голямата част от къщата е с дървен под и минимилистична визия, съчетана с дизайнерски мебели, изработени главно от дърво.

 

интериорна боя за стена в хола

 

Въпреки изчистения си изглед, този дом комбинира тенденциите в градския дизайн и практичността на естествените материали.

 

Бялатата интерирона боя е модерна

 

Според дизайнерите на дома, мебелите са вдъхновени както от Портланд, така и от далечна Азия. 

 

Интериорните бои за светли

 

Всички дървени мебели са ръчно изработени от интериорни дизайнери.

 

Кухнята с бяла боя за стена

 

Белият цвят определно е предпочитан, когато става въпрос за интериорна боя и създава несравнима класическа визия, подходяща за всеки тип стая.

Ако и вие сте почитатели на дървените мебели и качествени интериорни бои, CAP Arreghini ще ви предложи богато разнообразие от италиански лакове и бои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *