Търсене

Дървените акценти в модерния дом

Дървените акценти в модерния дом

Модерният дизайн и дървените елементи в един итнериор винаги могат да се съчетаят стилно и едновременно с това да излъчват уют.

Ще ви представим един дом, чийто интериорен дизайн е вдъхновен от град с богато културно наследство като Портланд, Мейн. Дървените акценти и светлите тонове интериорни бои са запазена марка на всеки дом, намиращ се в този безкрайно зелен и живописен град на брега на океана.

Предлагаме ви да видите част от визията на този очарователен 4-етажен дом, като започнем с асансьора, който улеснява достъпа до всички точки на къщата. Освен с естественото дърво, от което е изработен, самият асансьор впечатлява и с факта, че разполага със собствен напълно оборудван бар.

Интериорни бои в асансьора

Екстериорът на къщата е решен в тъмен цвят и метални прозорци, идеално съчетан с повечето псотройки в квартала.

Интериорът  се откроява с просторни и светли стаи, като едни от най-ярките аксесоари са цветните портрети на музикални легенди по стените.

По-голямата част от къщата е с дървен под и минимилистична визия, съчетана с дизайнерски мебели, изработени главно от дърво.

интериорна боя за стена в хола

Въпреки изчистения си изглед, този дом комбинира тенденциите в градския дизайн и практичността на естествените материали.

Бялатата интерирона боя е модерна

Според дизайнерите на дома, мебелите са вдъхновени както от Портланд, така и от далечна Азия.

Интериорните бои за светли

Всички дървени мебели са ръчно изработени от интериорни дизайнери.

Кухнята с бяла боя за стена

Белият цвят определно е предпочитан, когато става въпрос за интериорна боя и създава несравнима класическа визия, подходяща за всеки тип стая.

Ако и вие сте почитатели на дървените мебели и качествени интериорни бои, CAP Arreghini ще ви предложи богато разнообразие от италиански лакове и бои.

Вижте повече за бои и лакове за дърво

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !