Търсене

Идеи за банята

Идеи за банята

Бои и декоративни мазилки за банята

Съвременните тенденции в интериора на банята са съчетаване на плочките с декоративни бои, мазилки и водоустойчиви и антикондензни бои – GRADIENTE, K 81 PROFESIONALE, GHIBLICAP, ECOCAP.

Освен специализирани бои, могат да се използват и различни декоративни мазилки, като класическото Стуко Венециано, пясъчни, перлени мазилки, травертино и други различни ефекти.

Дървеният материал и керамичните плочки са изключително актуални през 2016г. за всяка една стая у дома, а в банята намират още по-широко приложение, когато са в тон с венециански или Травертино мазилки.

Не само естественото дърво, но и естествените камъни също ще пренесат природата в банята, а относно цветовете – може да експериментирате с нюансите и да съчетавате смело.

Ефектите, които ще получите с разнообразието от бои и декоративни мазилки създават практичния лукс и комфорт, които заслужавате.

Дали ще предпочетете изчистените линии и лежерността в банята или креативните цветове и детайли, не забравяйте, че важното е да изразите уникалната си същност.

Разгледайте и нашите предложения за бои и лакове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !