Търсене

Идеи за декорация за Хелоуин /част 1/

Идеи за декорация за Хелоуин /част 1/

Хелоуин е страхотен повод да разнообразите своя дом и внесете ново настроение. Празникът не е радост само за децата, но те определено го обожават. За атрактивния вид на вашия дом понякога е напълно достатъчно да разчитате на красивия цветен латекс, но тук ще ви покажем още няколко идеи как да направите дома си различен за празника.

  1. Украсете входната врата.

Страховит начин да посрещнете гостите си. Развихрете въображението си. Изключително лесно е да създадете от вратата си страховито или смешно чудовище само с малко декоративна хартия, маркери и тиксо.

Цветен латекс за декорации

2 Паяжина върху стената

Може да използвате прежда, която да закрепите за стената с тиксо или лепило. Празникът е важен, но все пак не си заслужава да жертвате цветния латекс у дома, така че бъдете внимателни!

Бял цветен латекс

3. Черните тикви

Всички знаем, че фенерите от тиква са задължителен елемент от украсата за Хелоуин, но който се е опитвал да направи такъв, то определено знае, че това не е лесна задача. Ето затова ще ви дадем една хитра идея, с която да замените сложните фенери с креативно решение. Боядисайте тиквата с черна матова боя и проявете креативност, за да измислите страховито лице.

Цветният латекс и тиквите

4. Стената с летящите прилепи

Едно изключително лесно решение за декорация за Хелоуин, което освен страховито е и красиво. Използвайте черна декоративна хартия, от която изрежете прилепи с различни размери. Прегънете ги по средата и внимателно ги залепете за стената.

Стена с цветен латекс

В следващата част продължаваме с идеите за декорация за Хелоуин, които са лесни и ефектни, а дотогава може да се запознаете с разнообразието от цветни латекси, миещи и дишащи латекси.

Научете повече за безвредна боя, както и за боя за дърво на водна основа на нашия сайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !