Търсене

Идеи за декорация за Хелоуин /част 2/

Идеи за декорация за Хелоуин /част 2/

Остават само 10 дни до Хелоуин, а вие още не сте се подготвили за празника? Ние от Cap Arreghini България сме подготвили още няколко идеи за декорация, които няма да ви отнемат много време и средства и още по-хубавото е, че няма нужда да жертвате красивия си цветен латекс.

  1. Гирлянд от духове

За направата ви е необходим бял плат, малко черна хартия, конец, лепило, ножица и памук. Използвайте лампички, които не се нагряват.

 

Цветен латекс и креативност

 

2. Чаша череп

Отново ефектен и лесен начин да внесете страховития дух на Хелоуин в своя дом още от сутринта. Използвайте няколко бели чаши за кафе и перманентен черен маркер и ги изрисувайте като скелет и вижте резултата.

 

Не само цветен латекс, но и чаши

 

3. Плашещите свещници

Извадете прашните буркани и ги облепете с хартиено тиксо, което лесно може да изрисувате или да залепите на него страховити фигури. Запалете чаени свещи в тях и се наслаждавайте на страховития ефект.

Цветният латекс и свещниците

 

4. Мишки

Изрежете по шаблон десетки мишки и ги облепете по стените, в ъглите и зад вратите. Отново напомняме, че красивият цветен латекс е ценен и не си заслужава да бъде унищожен за временната декорация за Хелоуин, така че изберете щадящо лепящо средство.

 

Цветен латекс и стълби

 

Съчетайте няколко от идеите, които ви дадохме и вашият дом ще се превърне в истинска къща на духовете. Децата обожават Хелоуин и с ваша помощ може да превърнете декорирането на дома ви в прекрасно споделено изживяване. Екипът на CAP Arreghini ви пожелава весели празници и винаги може да разчитате на нашите висококачествени продукти за уюта в своя дом!

Разгледайте и нашите предложения за екологична боя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !