Търсене

Как да ‘разчупим’ цвета на стените в детската стая

Как да 'разчупим' цвета на стените в детската стая

Как да ‘разчупим’ цвета на стените в детската стая

Обичайно за детската стая се използват тапети с мотиви от герои от любимата приказка или детско филмче на детето. Но когато детето стане по-голямо, е да помислите за боя за детска стая. Това разбира се, важи и за по-малките деца, по редица причини, но след определена възраст, детето със сигурност вече иска нещо по-различно от героите на Дисни, колкото и любими да са му те. Сега детето иска нещо за големи. Разбира се, изборът на едноцветна боя за детска стая, спирайки се на пастелни, ‘млечни’ нюанси е най-лесното решение, но ако искате да поставите акцент върху стените и да внесете повече динамика в детския интериор, ето няколко идеи

Едноцветна основа с декорация за стена

Можете да избирате от голям брой декоративни елементи за стените в детската стая, предлагани под различни форми – стикери, огледала, картини, плакати и постери и други. Можете дори да използвате шаблони с да рисувате директно върху стените. 

Геометрични мотиви по стените

Директно с боя за детска стая можете да оформите различни геометрични мотиви по стените. 

Шахматна декорация

Един от вариантите е шахматна декорация, която не е задължително да е в бяло и черно. Можете да се спрете на други два контрастни цвята, които детето харесва или са в тон с останалата част от интериора на детската стая. А ако искате да омекотите въздействието, изберете по-неутрални цветове, в по-близки нюанси. Дори можете да използвате тъмен и светъл оттенък на един и същи цвят.  

Боя-за-детска-стая-2

Декорация тип арлекин

Арлекин е класическа техника за боядисване, която добавя динамика и живот в стаята. Тя е подобна на шахматната, но квадратите са обърнати така че да образуват ромбове. 

Декор на точки

И да не забравяме нещо, в което повечето момиченца ще се влюбят, а именно, стени на точки. Тази техника е лесна за постигане, но за сметка на това моментално ще внесе жизненост и настроение в интериора на детската стая. 

Ивици и райета

Тази декорация също е класическа, добре позната и дори някои я намират за остаряла. Разбира се, всичко е въпрос на съчетание на цветове. Тънките ивици придават само лек акцент, докато по-широките моментално привличат вниманието. Освен това можете да декорирате едноцветната боя за детска стая с райета в различни цветове, различна широчина, а защо не и двете. Можете да заместите линията с пунктир и дори с разминаващи се къси линии. Всичко е въпрос на въображение. 

Разгледайте също и миещ латекс

Едноцветна основа с декорация за стена

Геометрични мотиви по стените

Ивици и райета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !