Търсене

Каква ще е модата в интериора през 2017 г.? /част 1/

Каква ще е модата в интериора през 2017 г.? /част 1/

В този материал ви представяме още един поглед върху тенденциите в интериорния дизайн за 2017 г., този път чрез страхотни свежи идеи, които ще ви вдъхновят за следващия ремонт и дома.

Интериорните бои и през тази година ще бъдат повече от колоритни и нестандартни. Вижте тенденциите в дизайна, които ще ви убедят, че няма нищо по-хубаво от домашния уют:

  • Сатенена визия с месинг

Интериорни бои и матово покритие

През тази година се завръща модата на месинговите облицовки. Именно месингът придава онзи завършен златист изглед на малките детайли в интериора ви, благодарение на който всичко изглежда аристократично, луксозно и разбира се – ретро.

Полираният месинг също е един от акцентите през 2017 г., който ще се настани трайно в пространства като кухнята и банята.

  • Винтидж влиянието

Светлите интериорни бои

Подобни винтидж мебели, особено от дърво, ще продължават да бъдат хит в интериора. Един съвет от нас – не бързайте да изхвърляте старите мебели, вази и шкафове. Вместо това ги реновирайте и декорирайте с тях дома си, за да постигнете неподправено ретро излъчване.

  • Бялата феерия

Интериорни бои и бели нюанси

Бели мебели, бял текстил и бели интериорни бои – мечтаната спалня. Белите нюанси определено са класически за всяка стая и излъчват несравним стил. Можем да ви посъветваме обаче, да не прекалявате с еднаквите бели тонове, за да изглежда интериорът ви твърде скучен и еднообразен. Вместо това, разнообразете бялата приказка с кремави акценти, като възглавници, картини, часовници, вази или завивки.

  • В тон с природата

Зелени интериорни бои в кухнята

Точно този зелен нюанс е цветът на 2017 г., според популярните световни дизайнери. Въпросното зелено е интересна смесица от тревисти тонове и жълт цвят, но същевременно си остава наистина успокояващ нюанс. Дори и да прецените, че няма да експериментирате с интериорни бои точно в това зелено, то поне може да се спрете на малките детайли в интериора, които заслужават да бъдат отличаващи се със своята пролетна свежест.

Както виждате, дори в кухнята, зелените тонове изглеждат повече от добре, а съчетанието с дървен под и мебели допринася за комфорта.

Вижте втора част на тенденциите в следващата ни статия.

Вижте другите ни предложения за боя за дърво на водна основа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !