Какви ще бъдат тенденциите в интериора през 2017 г.? /част 1/

Какви ще бъдат тенденциите в интериора през 2017 г.? /част 1/

Годината едва започна и интериорните дизайнери вече предвиждат най-отличителните визии за интериора, които ще очароват почитателите на домашния стил и уют.

Можете да се подготвите за една пъстра година, изпълнена с ярки цветове, весели шарки и мотиви, които ще доминират в интериорния дизайн на много домове.

Светлозелено пробуждане

Зелените интериорни бои

Този разкошен летен цвят е една весела разновидност на обичаното зелено и тази година обещава да доминира както при интериорните бои, така и на модните подиуми. Красивият нюанс се свързва с освежаването и ревитализирането. Можете да разкрасите всяка стая с него, включително и меките мебели, завесите и малките аксесоари.

Цветове и интериорни бои

Пъстрите пеперуди

Пеперуди и интериорни бои

Красивите пъстри пеперуди вече са често срещани в декорациите на различни градски апартаменти. Те придават една идея повече чар и създават усещане за свобода и оптимизъм. Освен за детските стаи, пеперудите са интересен и приложим акцент за спалнята и коридора.

Бели интериорни бои и пеперуди

Ярките миксове от цветове

Пъстри интериорни бои

За почитателите на текстила тази година със сигурност ще бъде изпъстрена с всякакви цветни мотиви. Не се колебайте да експериментирате и да смесвате нюанси, особено с текстилните елементи. Съчетанието с едноцветни интериорни бои е великолепно. Ще се учудите колко настроение могат да ви донесат тези бохемски мотиви в дома.

Червени интериорни бои

Вижте още от тенденциите в интериорния дизайн за тази година в следващата ни статия.

Научете повече за боя за детска стая на нашия сайт, или прочетете за видовете лак за дърво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.