Търсене

Кои са най-стилните фасади на къщи по света? /част 1/

Кои са най-стилните фасади на къщи по света? /част 1/

Ако сте почитатели на перфектните решения в интериора, то със сигурност ще бъдете стриктни и в избора на екстериор за дома ви. Нека ви покажем как изглеждат едни от най-популярните фасади на къщи по света – те са комбинации от цветове, стилове и култури, и до ден днешен си остават отличителни белези на всяка една епоха.

Цветен латекс и червена фасада

Червените тухлени фасади – запазена марка на американския град Бостън. Както по-голямата част от архтитектурата в този град и жилищните фасади са вдъхновени от европейския стил в екстериора, но въпреки това напомнят и на американски дом.

Цветен латекс за красив изглед

Ако планирате да имате вила на плажната ивица, то ви съветваме да се вдъхновите от американския стил в крайбрежните къщи – голяма веранда на втория етаж,  цветен латекс за интериора, а фасадата е с една единствена цел – да открива зашеметяваща гледка към плажа. Ние сме на мнение, че този тип жилища несъмнено имат перфектната фасада за лятна вила.

Цветен латекс и френски стил

Неподражаемият френски стил винаги ще бъде един от най-обичаните в архитектурата. Античния ефект е характерен както за интериора, така и за фасадата – цветният латекс е основно в светли ненатрапчиви тонове, а богатата растителност допълва провинциалната визия.

Цветен латекс на къщата

Хасиенда – испанските имения са известни в цял свят, при това основно с вдъхновяващата си архитектура и просторни тераси. Латекс, плочки, много растителност и огромни градини – могат да ви хрумнат много идеи от тези авантюристични имения.

Цветен латекс и оригинална фасада

Великолепният викториански стил  – това е домът мечта на повечето американци. Огромни веранди и характерния изглед на американските жилища от 19-ти век – каквото и да говорим, този тип фасади си остават едни от най-популярните и желани в днешно време.

Очаквайте останалата част от забележителните екстериори в следващата ни статия.

Разгледайте и нашите предложения за боя за стена, както и за фасадни бои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !