Уважаеми клиенти,
бихме искали да ви информираме, че магазинът няма да работи от
16.08 до 25.08 включително.

Благодарим ви за разбирането!

Кои са подходящите цветове за нашата кухня?

Кои са подходящите цветове за нашата кухня?

Боя за стена - кухня

 

Пролетта е може би най-добрият сезон да освежите и обновите кухнята си. Така нейният облик и атмосфера ще кореспондират напълно с топлото и слънчево време навън. Какъв по-добър начин да го направите от това да купите подходящата боя за стена и да се захванете с преобразяването? Разбира се, трябва да внимавате цветът на стените да е в унисон с останалата част от помещението. Ето няколко идеи, които можем да ви дадем за цветовете в кухнята:

 

1. Бяло – белите стени създават усещане за чистота и неподправеност. Те са идеалното решение за вашата кухня, защото могат да бъдат включени в редица цветови комбинации. На техния фон обзавеждането на кухнята би изглеждало добре, дори ако го изберете в доста ярки цветове.

 

Боя за стена - кухня 2

 

2. Жълто – няма цвят, който да е по-подходящ за пролетта от слънчевото и искрящо жълто. То носи радост, оптимизъм и може да бъде източник на енергия за вас. Комбинира се добре с белия и кафявия цвят. А ако в кухнята ви има и доста материали от дърво, то съчетанието ще е още по-стилно.

 

3. Синьо – този цвят се използва по-рядко за кухни, но бихте могли да експериментирате и с него. Смята се, че синьото придава повече стил и елегантност на помещението. В комбинация с бяло, както и със сиви и златни акценти, със сигурност ще се получи невероятна гледка.

 

Боя за стена - кухня 3

 

4. Сиво – сивите нюанси обикновено са възприемани като символ на скуката и еднообразието, но не е задължително това да е така. Подобно на сините такива, те могат да направят вашата кухня едно по-изискано място. Сивото се комбинира много лесно с белите повърхности и дори с материалите от дърво. Пробвайте го и ще бъдете много приятно изненадани от резултата!

 

5. Метални цветове – ако искате да добавите и малко блясък в кухнята, то акцентите в месингов или сребрист цвят ще свършат чудесна работа. Можете да използвате свойствата им в осветителните тела, декорациите или всеки друг елемент от кухнята, за който се сетите. 

Разгледайте и другите ни предложения за миещ латекс.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *