Търсене

Кои са подходящите цветове за нашата кухня?

Кои са подходящите цветове за нашата кухня?

Боя за стена - кухня

Пролетта е може би най-добрият сезон да освежите и обновите кухнята си. Така нейният облик и атмосфера ще кореспондират напълно с топлото и слънчево време навън. Какъв по-добър начин да го направите от това да купите подходящата боя за стена и да се захванете с преобразяването? Разбира се, трябва да внимавате цветът на стените да е в унисон с останалата част от помещението. Ето няколко идеи, които можем да ви дадем за цветовете в кухнята:

1. Бяло – белите стени създават усещане за чистота и неподправеност. Те са идеалното решение за вашата кухня, защото могат да бъдат включени в редица цветови комбинации. На техния фон обзавеждането на кухнята би изглеждало добре, дори ако го изберете в доста ярки цветове.

Боя за стена - кухня 2

2. Жълто – няма цвят, който да е по-подходящ за пролетта от слънчевото и искрящо жълто. То носи радост, оптимизъм и може да бъде източник на енергия за вас. Комбинира се добре с белия и кафявия цвят. А ако в кухнята ви има и доста материали от дърво, то съчетанието ще е още по-стилно.

3. Синьо – този цвят се използва по-рядко за кухни, но бихте могли да експериментирате и с него. Смята се, че синьото придава повече стил и елегантност на помещението. В комбинация с бяло, както и със сиви и златни акценти, със сигурност ще се получи невероятна гледка.

Боя за стена - кухня 3

4. Сиво – сивите нюанси обикновено са възприемани като символ на скуката и еднообразието, но не е задължително това да е така. Подобно на сините такива, те могат да направят вашата кухня едно по-изискано място. Сивото се комбинира много лесно с белите повърхности и дори с материалите от дърво. Пробвайте го и ще бъдете много приятно изненадани от резултата!

5. Метални цветове – ако искате да добавите и малко блясък в кухнята, то акцентите в месингов или сребрист цвят ще свършат чудесна работа. Можете да използвате свойствата им в осветителните тела, декорациите или всеки друг елемент от кухнята, за който се сетите.

Разгледайте и другите ни предложения за миещ латекс и за всички латекси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !