Търсене

Кухнята в бяло и черно

Кухнята в бяло и черно

Кухнята е може би най-уютното място в дома, а дизайнерските решения в това любимо пространство са разнообразни и бързо променящи се.

Тъмно дърво, неръждаема стомана и различни бои за стена, всички те превръщат кухнята е несравнимо красива и стилна стая. Предлагаме ви няколко актуални интериорни дизайна, които ще ви вдъхновят за следващия проект:

Мебелите и оборудването са решени в черни тонове, а боите за стена са класическите бял и черен цвят. Матовите покрития на домакинските уреди са изключително актуални и се допълват чудесно с красивите шкафове.

Черни бои за стена и тъмни мебели

Не е задължително белите мебели да се комбинират с същия цвят уреди. Не се колебайте да внесете малко свежи тонове в класическата визия на кухнята.

Боя за стена в светла кухня

За всички, които предпочитат изчистения дизайн на кухнята – светлтие нюанси са идеални и внасят светлина и простор, а бялата боя за стена е много популярна за кухненския интериор.

Бяла боя за стена в кухнята

Бъдете креативни, когато искате да разкрасите интериора на дома си – в това начинание Cap Arreghini ще ви предложи качествени италиански бои за стени, метал и дърво, благодарение на които ще освежите всяка стая.

Разгледайте нашите предложения за безвредна боя, както и за екологична боя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !