Търсене

Любимото ни нощно шкафче

Любимото ни нощно шкафче

Един от главните акценти във всяка спалня е нощното шкафче – то има редица приложения и начини за декорация, които да се съчетаят с визията на стаята и дори с боята за стена.

Независимо дали ще го използвате като място, на което да оставяте книги и нощна лампа или ще го превърнете в стилен акцент на интериора, нощното шкафче винаги ще намира място в спалнята и ще завършва визията ?.

Предлагаме ви няколко креативни идеи за нощни шкафчета, които освен че ще ви спестят средства, но и ще разчупят по оригинален начин интериора, при това с подръчни средства. Съветваме ви да си изберете поне един дизайн, с който да експериментирате в любимата ви стая:

 

Бяла боя за стена

 

Скандинавският стил в интериора намира ярко отражение в опростеното дървено нощно шкафче. Нужна вие самое дна обикновена дървена масичка, дали ще решите да я боядисате с лак за дърво или ще я оставите в ествествен вид, минималистичният и изчистен дизайн ще ви допадне със сигурност.

 

Боя за стена и градски нотки

 

За тези, които наистина искат да разчупят визията на спалнята – нощно шкафче, създадено от тухли, би било идеалното допълнение към индустриалния изглед на всеки апартамент в големия град. Освен това, едва ли ще се затрудните с намирането на нужните материали.

 

Светлата боя за стена

 

Тухлите и боята за стена

 

Определно един от винтидж вариантите за нощно шкафче, които ще ви очароват. Куфарите могат да бъдат разнообразни дизайни, коети ги прави универсални аксесоари както за индустриален интериор, така и за романтична визия на спалня, съчетана със светла боя за стена.

 

Бяло и бои за стени

 

Едва ли сте се замисляли, че с правилната боя за метал, дори едно обикновено кошче може да се превърне в оригинален дизайнерски елемент от модерния интериор. Макар и да не е практично, колкото предходните варианти, подобно шкафче може да допълни минимализма във всяка стая.

 

Неутрална боя за стена

 

Ако искате да постигнете провинциален и комфортен изглед в спалнята, то дървените щайги могат да се превърнат в чудесно нощно шкафче с достатъчно място за вещи и аксесоари. Просто изберете подходяща боя за дърво, за да освежите новата ви мебел. В това начинание CAP Arreghini ще ви съдейства с богата палитра от лакове и бои за дърво и метал, благодарение на които да преобразите дома си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !