Търсене

Мистериозният интериор с морски мотиви

Мистериозният интериор с морски мотиви

Интериорни бои в сини нюанси

 

За да ви вдъхновим да експериментирате при следващия ремонт у дома, ще ви представим един забележителен интериорен дизайн, вдъхновен от морските дълбини.

Вълшебният интериор е дело на невероятните дизайнери от студио „Шесто чувство“, които за пореден път доказват, че умеят да въплътят всяка фантазия в приказен интериор.

 

Мрачните интериорни бои

 

Мистериозната визия на „Абис“ бар е посветена на морските опасности и по-специално на митичното чудовище кракен. Декорациите са уникални, а нестандартните интериорни бои допълват изгледа на заведението.

 

Интериорни бои и бар

 

Всеки детайл, включително и индустриалните аксесоари, е в тон с главния мотив на бара – морската бездна и опасностите, които крие.

 

Мистерии и интериорни бои

 

Тъмно сини нюанси, много метални елементи, урбанистични нотки и мрачни интериорни бои – всичко това е перфектно съчетано от дизайнерите, които имат богат опит в креативните интериорни проекти на заведения и ресторанти.

 

Креативни елементи и интериорни бои

 

Самите пипала на декоративния кракен се разпростират по целия таван, като се превръщат в перфектния завършек на визията. Друг акцент е дървената лодка, позиционирана на синия таван. Клиентите виждат само дъното на въпросната лодка, което създава илюзията, че се намират под водата. Със същата цел са и 3D светлините.

 

Лодка насред интериорните бои

 

Въпреки мрачната и мистериозна атмосфера, барът е любимото място на всеки, който иска да се потопи в едно приключенско изживяване, далеч от делничната рутина. 

 

Вижте и другите ни предложения за дишаща боя.

 

Интериорните бои и тухлени акценти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !