Търсене

Най-невероятните декорации за интериора /част 1/

Най-невероятните декорации за интериора /част 1/

Всички знаем, че домът ни отразява нашата същност. И за тази цел всеки се стреми да сътвори интериора си с индивидуален стил и неповторима визия.

Предлагаме ви поглед върху едни от най-невероятните декорации в интериорния дизайн, които отключват настроението и имат абсолютно незабравима визия. Надяваме се да почерпите вдъхновение за следващото трансформиране на дома:

 

Розов цветен латекс

 

Ярко розовите стени – не приемайте за табу ярките бонбонени цветове, напротив експериментирайте с тях в цветния латекс. Коридорите са идеалните помещения, в които можете да вложите въображение и да придадете ексцентрична нотка. Замислете се дали подобни розови нюанси няма да изглеждат артистично на цялостния ви интериор.

 

Тъмен цветен латекс

 

Тъмните шкафове – тъмните мебели са абсолютен шик, а дървените шкафове винаги са били аналог на изтънчен лукс. Тъмното дърво отдавна е заменило светлите нюанси и се е превърнало в част от медорния интериор.

 

Син цветен латекс

 

Пъстрите завеси – и ако цветният латекс в стаята го позволява, то пъстрите завеси са един от най-невероятните елементи, които можете да имате в стаята. Те носят настроение и бохемски шик. Съчетайте ги с цвета на останалите мебели и ще получите незаменима визия.

 

Светъл цветен латекс

 

Арт стена – да превърнете стената си в музей на изкуствата е доста смело решение, но определено е начин да изразите артистичната си същност. Подобна стена би била идеална за всекидневната или за работния ви кабинет. Ако сте почитатели на изкуствата, то не се колебайте да изпробвате тази аристократична идея.

Може да немрите повече информация за дишаща боя на нашия сайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !