Търсене

Най-невероятните декорации за интериора /част 2/

Най-невероятните декорации за интериора /част 2/

Продължаваме със селекцията на зашеметяващи решения в декорациите, които могат да вдъхновят всеки почитател на изкуството да преобрази дома си.

 

Цветен латекс в зелено

 

Зелените цветове са запазена марка за всички любители на природните елементи в интериора. Цветният латекс е идеален начин да се потопите в една успокояваща атмосфера у дома, стига да изберете свежи и меки нюанси на зеленото. Освен това зеленият цвят може да се комбинира с лимонено жълти нюанси, бели мебели и въобще всички светли пастелни тонове. Не забравяйте, че именно зелените тонове действат релаксиращо и влияят на позитивните емоции.

 

Цветен латекс или тапети

 

Ретро тапетите – ако искате да разнообразите цветния латекс с нещо по-кокетно, то тапетите са перфектни за ретро визия на всяка стая. Винтидж изгледът на дома може да бъде идеален само с подобни стени – независимо дали изберете тъмни или светли тонове, с флорални мотиви или геометрични форми, със сигурност ще получите мечтаните стени.

 

Цветен латекс и картини

 

Портрет на стената – един малко позабравен трик, който може да се комбинира както с градска, така и с провинциална визия. Ако сте фенове на филмови звезди, рок легенди или просто вдъхновяващи личности, то да имате техен портрет на стената във всекидневната, би било една оригинална идея.

Помнете, че какъвто и акцент да изберете за любимата си стая, трябва да отговаря на вашата същност, за да се чувстват винаги у дома си. 

Вижте и нашите предложения за безвредна боя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !