Търсене

Освежаване на стари кухненски шкафове и мебели

Освежаване на стари кухненски шкафове и мебели

Боядисване на мебелиКогато ни омръзнат старите шкафове и искаме да променим визията на дома, или просто да внесем оригинални елементи в интериора, една много добра идея е да освежим и пребоядисаме старите мебели, маси и дори аксесоари.

 

Ако шкафовете са лакирани, много лесно може да се освежат. Идеален вариант за освежаване на лакирани повърхности е използването на RINNOVA – продукт, създаден специално за това – безцветен, регенериращ и предпазващ.

 

Ако имате боядисани мебели или ламперии, може да смените цвета им с някой по-свеж или подходящ за сезона.

 

Със синтетична т.нар. алкидна /блажна/ боя, която дава блестящи резултати, но има силна миризма . В този случай, винаги трябва да се има предвид основата и с какъв вид боя или лак е работено преди това, за да има съвместимост. За да няма подобни проблеми,  най ефективният и лесен начин е работата с ECOPLAST. Това е акрилна боя на водна основа , която създава еластичен, стабилен, UV устойчив филм и има отлична адхезия към различни материали: дърво, МДФ, алуминий, пластмаса, метал.

 

Лакирането на мебели е страхотна възможност да промените дома си, да спестите пари и да развихрите въображението си с различни бои и нюанси.

Разгледайте и нашите предложения за бои и лакове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !