Търсене

Пълна промяна на интериора с декоративни бои за стени

Пълна промяна на интериора с декоративни бои за стени

Пълна промяна на интериора с декоративни бои за стени

С времето интериорът на дома ви може да ви омръзне, да смятате, че е остарял и че има жилището ви нужда от пълна промяна, за да му се наслаждавате отново. Всъщност, преди да започнете да чертаете (мислено или не) схеми за къртене, бутане на стени, основен ремонт или цялостна замяна на обзавеждането с нови мебели и интериорни аксесоари, помислете за по-простички решения. 

Понякога, промяната на стенната облицовка или дори само промяната в цвета на стените може да ви накара да се почувствате като в напълно ново жилище. В комбинация с пренареждане на мебелите, ефектът ще е поразителен. А освен това ще отнеме много по-малко време и средства за реализацията. 

Убедихме ли ви? Ето и няколко идеи как да го постигнете с помощта на декоративни бои за стени. 

Възможности на съвременните интериорни бои

Модерните интериорни бои ви предлагат невероятна гама цветове, от които да избирате, както и различни ефекти на самата боя – перлена, металик, с различни декоративни добавки и други, както и с различен финиш (мат, гланц, полугланц, сатен и други). 

Към това се добавя и фактът, че съвременните бояджии разполагат със солидни възможности за прилагане на декоративни техники при полагането на боята върху стената. Така възможностите за индивидуализиране на интериора ви стават практически безкрайни. 

Декоративни-бои-за-стени-2

Идеи за промяна на дома с декоративни бои за стени

Както споменахме, има разнообразие от възможности за избор на  декоративни бои за стени. Освен това можете да измислите и собствена визия, като боядисате стените в едно помещение в различни цветове или различни нюанси на един и същи цвят, за да добавите акцент. Има и различни изпитани техники, които да раздвижат интериора ви – стени на ивици (хоризонтални или вертикални), шахматен дизайн, металикови нюанси, стени на точки или дори нарочно направени петна или пръски.

Развихрете въображението си и ще установите, че с помощта на малко фантазия и усет, можете да претворите жилището, което в момента ви отегчава в пространство, пълно с енергия и цвят. И то само с помощта на декоративни бои за стени. 

Възможности на съвременните интериорни бои

Идеи за промяна на дома с декоративни бои за стени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !