Търсене

Подходяща ли е тъмната боя за дома?

Подходяща ли е тъмната боя за дома?

Тъмната боя за стена

Тъмните нюанси напоследък са много модерни, но ако не бъдат съчетани както трябва, могат да направят помещението ви да изглежда по-малко или неуютно. Освен това, подчертават всички несъвършенства, които искате да скриете.

И все пак, тъмната боя за стена може да бъде и стилно допълнение към един изтънчен градски интериор, залагаща на урбанистичните нотки и модерния декор.

Представяме ви някои от най-добрите съвети, когато искате да декорирате помещенията си с тъмна боя, така че да не „загубите“ големите размери на пространството.

Размерът не е от значение

Черната боя за стена

Не позволявайте на размера на стаята да ви разколебае да използвате ярки и смели тонове. Дълбоките цветове размиват ръбовете на стените и създават илюзията за едно безкрайно и експанзивно помещение. Ако се придържате към тъмните тонове по стените и светлите мебели, ще получите перфектния баланс с модерно излъчване.

Добавяне на акцент

Боя за стена - дизайн

За да изглежда стаята по-голяма, използвайте цветни акценти, които ще се откроят на тъмната боя за стена. Така фокусът пада върху яркия елемент, а стените са само красив фон. Разбира се, внимавайте със смелите комбинации – препоръчваме ви да потърсите в модните блогове повече подобни вдъхновения и да изберете това, което най-много приляга на артистичната ви личност. Ние бихме ви препоръчали горещо съчетанието от горното изображение – зелени акценти с максимално тъмен, почти черен, цвят.

Помощ при нисък таван

Стая с тъмна боя за стена

Когато използвате тъмна боя за стените, а таванът е нисък, ще успеете визуално да го направите по-висок. За да създадете илюзия за дълбочина – поставете огледало на избрана от вас страна.

Започнете с малко 

Черна боя за стена в хола

Ако не сте сигурни дали искате да направите някои от помещенията си по-тъмни, можете да започнете с по-малки елементи в дома си. Например, боядисайте малка кутия за бижута, за да видите как изглежда на останалата част от стаята. След това експериментирайте с част някоя ваза или част от текстила.

Не забравяйте, че е важно как вие се чувствате в дома си. Ако уютът не се крие в тъмните нюанси, не е задължително да следвате модните течения. Цветните комбинации са създадени, за да може крайният потребител да има право на избор и да открива това, което смята за най-подходящо.

Може да намерите повече информация за боя за дърво на водна основа, както и за безвредна боя на сайта ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !