Уважаеми клиенти,
бихме искали да ви информираме, че магазинът няма да работи от
16.08 до 25.08 включително.

Благодарим ви за разбирането!

Стените на детската стая – кои цветове да използваме?

Стените на детската стая – кои цветове да използваме?

 

Цветът на боята за стена, която използваме, има огромно влияние върху цялостния вид и атмосфера на съответното помещение. Този избор става още по-важен, когато става въпрос за детска стая. В подобни случаи трябва да се има предвид не само дали детето е момче или момиче, но и неговата индивидуалност, интереси и предпочитания. Ето няколко идеи за цветове, които можем да ви дадем:

 

Боя за стена - деца

 

1. Синьо за момчетата – цветът на небето и морето обикновено се препоръчва за момчешките стаи (макар че би могъл да се хареса и на някои момичета). Той дава на децата най-вече чувство за спокойствие и свобода да мечтаят. Синьото изпълва пространството с приятна и балансирана енергия. Ако се комбинира и с различни аксесоари на морска тематика (възглавници, играчки, украси), може да се получи нещо наистина прекрасно. 

 

Боя за стена - деца 2

 

2. Момичешко розово – това вече е класическият цвят за стаите на момичетата. Цветът на нежността и на приказните принцеси. Розовите стени могат да се съчетаят перфектно както с аксесоари в същия цвят, така и с такива в почти всички други светли цветове (бяло, жълто, синьо, зелено). Крайният резултат е елегантна и стилна обстановка за вашето малко момиче.

 

Боя за стена - деца 3

 

3. Чистотата на бялото – белият цвят е особено подходящ за детските стаи, независимо дали става въпрос за момче или момиче. Той кореспондира идеално с чистотата и искреността на детската душа. Освен това бялата боя за стена дава множество възможности по отношение на декорацията. Така цветните акценти в помещението биха се откроили по най-добрия начин.

 

Боя за стена - деца 4

 

4. Цветовете на земята – има цветови комбинации, които създават невероятно усещане и атмосфера. Например бледо бежовият оттенък на стените внася повече спокойствие и баланс в детската стая. В комбинация с другите цветове на земята (кафяв и зелен), които могат да бъдат използвани за мебелите и декорациите, той ще даде на вашето дете усещане за релакс, свързаност с природата и вътрешен комфорт.       

 

Вижте и другите ни предложения за миещ латекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *