Търсене

Стилна резиденция във френските Алпи

Стилна резиденция във френските Алпи

Интериорни бои - Алпи

 

Собствениците на една много интересна планинска вила, закътана в Алпите, ни показват нагледно как се създава лъскав, елегантен и изключително уютен дом в планината, при това изпълнен с подходящи цветове.

 

Интериорни бои - Алпи 2

 

Хижата „Le Petit Palais“ е разположена във френските Алпи, в ски курорта Куршевел. Въпреки че външната ѝ визия не изглежда по-различно от другите планински вили, интериорният дизайн е нещо, което ще ви впечатли. 

 

Интериорни бои - Алпи 3

 

Първото нещо, което ще забележите, е комбинацията от тъмни и светли интериорни бои, които са водещи в изграждането на цялостния вътрешен дизайн. Те създават натурална и в същото време – елегантна обстановка, в която мигновено ще се почувствате комфортно. 

 

Интериорни бои - Алпи 4

 

Почти всички планински къщи са със скосени тавани и тази не прави изключение. В хола, погледът ви ще бъде откраднат от вградените в тавана, малки лунички, които създават непринудена романтична атмосфера. В допълнение към нея, е и добре познатата камина, с която в цялото помещение ще се поддържа постоянна и приятна температура. 

 

Интериорни бои - Алпи 5

 

Другият основен изграждащ елемент – това е декоративната черна каменна стена в трапезарията, комбинирана с черни съвременни столове и завеси. 

 

Интериорни бои - Алпи 6

 

Основната идея на дома е, да бъдат използвани само съвременни мебели и материали, за да се създаде луксозна и съвременна визия.

Поредният шедьовър е една от осемте спални. В нея отново са използвани интериорни бои, в син цвят. Цялостното обзавеждане на стаята, предразполага към пълноценна почивка и качествен сън.

 

Интериорни бои - Алпи 7

 

Завършващите помещения в уникалната хижа са: сауната, стаята за масаж, фитнес залата и големият закрит басейн, проектирани отново в елегантна тъмно-светла комбинация.

 

Интериорни бои - Алпи 8

 

За да срещнете лукса, не е необходимо да отидете на екзотично място, с големи плажове. Планината осигурява комфорт за всеки турист, който търси комфортна и модерна обстановка.

 

Интериорни бои - Алпи 9

 

Мястото е прекрасна опция за незабравима зимна ваканция, с приятели и любими хора, защото силните изживявания са тези, които се помнят и разказват.

Други наши потребители се интересуват и от боя за дърво на водна основа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !