Уважаеми клиенти,
бихме искали да ви информираме, че магазинът няма да работи от
16.08 до 25.08 включително.

Благодарим ви за разбирането!

Стилна резиденция във френските Алпи

Стилна резиденция във френските Алпи

Интериорни бои - Алпи

 

Собствениците на една много интересна планинска вила, закътана в Алпите, ни показват нагледно как се създава лъскав, елегантен и изключително уютен дом в планината, при това изпълнен с подходящи цветове.

 

Интериорни бои - Алпи 2

 

Хижата „Le Petit Palais“ е разположена във френските Алпи, в ски курорта Куршевел. Въпреки че външната ѝ визия не изглежда по-различно от другите планински вили, интериорният дизайн е нещо, което ще ви впечатли. 

 

Интериорни бои - Алпи 3

 

Първото нещо, което ще забележите, е комбинацията от тъмни и светли интериорни бои, които са водещи в изграждането на цялостния вътрешен дизайн. Те създават натурална и в същото време – елегантна обстановка, в която мигновено ще се почувствате комфортно. 

 

Интериорни бои - Алпи 4

 

Почти всички планински къщи са със скосени тавани и тази не прави изключение. В хола, погледът ви ще бъде откраднат от вградените в тавана, малки лунички, които създават непринудена романтична атмосфера. В допълнение към нея, е и добре познатата камина, с която в цялото помещение ще се поддържа постоянна и приятна температура. 

 

Интериорни бои - Алпи 5

 

Другият основен изграждащ елемент – това е декоративната черна каменна стена в трапезарията, комбинирана с черни съвременни столове и завеси. 

 

Интериорни бои - Алпи 6

 

Основната идея на дома е, да бъдат използвани само съвременни мебели и материали, за да се създаде луксозна и съвременна визия.

Поредният шедьовър е една от осемте спални. В нея отново са използвани интериорни бои, в син цвят. Цялостното обзавеждане на стаята, предразполага към пълноценна почивка и качествен сън.

 

Интериорни бои - Алпи 7

 

Завършващите помещения в уникалната хижа са: сауната, стаята за масаж, фитнес залата и големият закрит басейн, проектирани отново в елегантна тъмно-светла комбинация.

 

Интериорни бои - Алпи 8

 

За да срещнете лукса, не е необходимо да отидете на екзотично място, с големи плажове. Планината осигурява комфорт за всеки турист, който търси комфортна и модерна обстановка.

 

Интериорни бои - Алпи 9

 

Мястото е прекрасна опция за незабравима зимна ваканция, с приятели и любими хора, защото силните изживявания са тези, които се помнят и разказват.

Други наши потребители се интересуват и от боя за дърво на водна основа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *