Търсене

Топ 10 вдъхновяващи идеи за коледни декорации /част 1/

Топ 10 вдъхновяващи идеи за коледни декорации /част 1/

Разбира се, всички знаем, че тайната съставка на всяка  коледна украса е самото празнично настроение, но ние нямаме търпение да ви покажем красивите интериорни декорации, които вдъхновяват всеки да превърне дома си във вълшебство.

Независимо от интериорните бои в стаята и стила ви у дома, тези зашеметяващи идеи за празниците, ще ви помогнат да разкрасите къщата  и да допълните домашния уют със сантимелна стойност.

1. Нека акцентът в интериора ви да бъде коледната украса, функционална или не, важното е да бъде основен аксесоар в дома. Подобна декорация на празничната маса например, изглежда повече от впечатляващо.

Интериорните бои и червеният цвят

2. Зелените клонки и винтидж украсата по тях е една от любимите празнични декорации на цялото семейство. Не я пропускайте!

Празнични интериорни бои

3. Новата празнична премяна на кухнята ви е една чудесна идея да внесете настроението, което ще ви е нужно, за да приготвите празничните гозби у дома. Можете да съчетаете красивите аксесоари с интериорните бои в кухнята или просто да изберете зелени клонки и златисти елементи, които да придадат коледния дух.

Белите интериорни бои

4. Много свещи в различни форми – това е запазена марка на традиционната коледна украса и има защо – свещите носят усещане за топлина и уют. Можете да ги поставите на много места в къщата, така че не се колебайте да осветите дома си с естествена светлина.

Тъмни интериорни бои

5. Позлатете празника! Може да използвате брокат, златни гирлянди и златисти и отразяващи светлината коледни играчки. Общо взето – всичко, което блести и е искрящо е подходящо за вашия коледен дом. Освен това се съчетава с всеки един цвят на интериорните бои на стените.

Златисти интериорни бои

Вижте още блестящи идеи за празнични декорации у дома, в следващата ни статия.

Вижте и другите ни предложения за лак за паркет. Също може да прочетете за декоративни бои

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !