Търсене

Ултра модерен дом със стъклени акценти

Ултра модерен дом със стъклени акценти

Боя за стена - стъкло

Разположен на брега на океана, в Санта Барбара, Калифорния, този грандиозен и съвременен дом, със стени, изградени от стъкло, е поредният впечатляващ проект, реализиран в този район.

Просторният палат се състои от 4 спални, 6 бани, кухня, уникален дизайн и изискан комфорт.

Боя за стена - стъкло 2

Отличителните характеристики на дома, включват стъклени стени, разкошни тераси и магическа кула, от която се отваря приказна гледка към звездите.

Боя за стена - стъкло 3

Любимото помещение на всеки дом е холът. Той е разположен на огромна площ, с високи тавани, в стил ротонда, където светлината изпълва цялото пространство. Преобладава белият цвят – таванът е със скрито осветление, боята за стена е естествено продължение на светлата атмосфера, а мебелите, в същия тон – създават завършена и уютна атмосфера. Голямата плъзгаща се витрина, която води към басейна, е основният акцент в помещението, заедно с камината на дясната стена. Екзотичната цветна гледка компенсира едноцветните елементи в хола и създава класна и изчистена визия.

Боя за стена - стъкло 4

Трапезарията и кухнята поддържат същата линия, като тук можем да видим още една камина, както и по-смело използване на дървени мотиви. За да се запази цялостната концепция, липсват врати между отделните зони. Те са обособени по естествен начин, за да не се спира постъпването на естествена светлина навсякъде.

Боя за стена - стъкло 5

Умелото съчетание на боята за стена и интериора, в офиса на къщата, правят невероятен контраст между бяло и кафяво. Подът, изработен от дърво, заедно с кожените мебели, предразполагат за по-продуктивна и креативна дейност.

Боя за стена - стъкло 6

Кулминацията в нашата разходка, е страхотният басейн, от който имате гледка към плажа и съответно към модерната къща. Мястото е подходящо за партита, почивка и или просто, за да се насладите на прекрасния залез, с коктейл в ръка.

Боя за стена - стъкло 7

Новото строителство позволява на дневната светлина да стане част от ежедневието ви. А къща като тази, е доказателство, че изкуствената осветеност не може да компенсира липсата й.

Разгледайте и другите ни предложения за боя за детска стая. Също може да прочетете повече и за боя за дърво на водна основа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !