Търсене

Вдъхновяващ цветен дизайн на детска клиника

Вдъхновяващ цветен дизайн на детска клиника

Боя за стена - дъга

Този цветен проект е част от малка частна клиника, която е била проектирана от архитектурна фирма „Patisos“. Здравният център се намира в Солун, Гърция и е с площ от 55 квадратни метра.

Неговите помещения са обзаведени по много специфичен начин. Те са изпълнени с цветове, за да донесат радост и да се привлече вниманието на по-младите хора, които отиват там.

Боя за стена- столове

Още с влизането, ще бъдете посрещнати от оцветени, с бяла интериорна боя стени и дървени подове, на фона на които правят впечатление лилавите мебели. На преценена височина са поставени и малки телевизори, за да се гарантира, че децата няма да се отегчават, докато чакат реда си.

Столчета и боя за стена

В следващото пространство забелязваме отново минималистична визия и  изцяло бяла интериорна боя, на чийто фон изпъкват ярко оцветени щори. Останалата част от обзавеждането е в бял цвят. Обособената зона за игра, е единственото място, в което има различни мотиви – малка кръгла маса с цветни моливи и други полезни материали, са притегателен център за всеки малък творец.

Красива боя за стена и щори

В другия край на помещението, е поставен рафт с образователни играчки, с които децата ще създадат позитивна асоциация с клиниката, а по време на медицински преглед, ще се занимават с полезна и интересна дейност.

Изцяло белите помещения могат да се окажат скучни, но когато са съчетани с шарени нюанси, се превръщат в топли и приятни пространства.

Бялата боя за стена и красивите цветове

Инициативата за изграждането на този проект генерира позитивни отзиви както от родителите, така и от децата. Превръщането на място с изчистен интериор в предпочитан избор, когато вашето дете има нужда от медицински грижи, се постига само с качествени материали и добре подготвена стратегия.

Боя за стена за красив дизайн

Психологията на цветовете е наука, с която можете да боравите много успешно, стига да сте добре запознати с всички влияния на различните нюанси. Съчетанието на правилните – създава желаната атмосфера. Белият цвят символизира съвършенството и чистотата, затова в света на интериорния дизайн е един от най-използваните. А в съчетание като това, на здравния център – предизвиква доверие и бърза приспособимост към новото място.

Вижте и другите ни предложения за декоративни бои а също и за цветен латекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !