Търсене

Как да съчетаете аналогични цветове в интериора? /част 2/

Как да съчетаете аналогични цветове в интериора? /част 2/

Продължаваме със съветите за смело и стилно съчетание на аналогични цветове. Може да ползвате не само интериорните бои, но и текстила, мебелите и другите декорации в дома.

Вече знаете, че може да заложите на красиви цветови комбинации, като се фокусирате върху един акцент или просто оцветите цялата стая в няколко аналогични нюанса.

Цялата гама от един цвят

Интериорните бои и цветове

Чувствайте се свободни да импровизирате със светли към по-тъмни тонове на един цвят, като мебелите са перфектен начин да постигнете добро преливане на нюансите.

Блестящ акцент

Тъмни интериорни бои

Аналогичните цветове могат да бъдат не само преливащите нюанси на червеното, но и зеленикавото жълто, тревистото зелено и дори златистото. В този пример за стилен интериор може да видите изключително успешно съчетание на ярък цвят диван с металически елементи в интериора, които привличат погледа. А, като допълнение са тъмните стени в мастилени интериорни бои, които са съвършен завършек на аристократичната визия на стаята.

Повече шарки

Интериорни бои и мебели

Райета, флорални мотиви и разнообразни шарки – всичко това в два или три аналогични нюанса, всъщност е доста добра идея за дома ви. Жълтите и зелени цветове внасят лятно настроение. Без значение интериорните бои в стаята, винаги може да експериментирате с няколко аналогични цвята, използвайки красиви картини, вази, възглавници или дори холната масичка, както е показано на снимката.

Меките нюанси

Лилави и зелени интериорни бои

Една страхотна комбинация, особено за всекидневната – успокояващо зелено и няколко различни тона на лилавото.

Усещане за топлина

Оранжевите интериорни бои

Оранжевият цвят е любим на много дизайнери, тъй като излъчва топлина, страст и влияе силно на емоциите на всеки. Ако и вие сте почитатели на тези есенни нюанси, то не е нужно да превръщате стаята си в еклектично пространство. Можете просто да допълните няколко картини, оранжев мокет и аксесоари в същия тон, за да събудите комфорта на целия интериор.

Вижте и другите ни предложения за латексови бои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !