Търсене

Кои ще са ярките цветове на 2017 г.?

Кои ще са ярките цветове на 2017 г.?

Превърнете 2017 г. в пъстра емоция, с помощта на позитивната енергия у дома. Най-лесният начин да постигнете това е да освежите интериора си с малко красиви пролетни нюанси.

Както знаете, ярките интериорни бои на стените у дома могат да носят изключително слънчево настроение, така че, съветваме ви да експериментирате с цветовете. Без значение дали ще заложите на ярко червени стени в кухнята или просто искате да разчупите визията на всекидневната с тъмно сини завеси, красивите цветове ще бъдат на мода през предстоящата година.

Вдъхновете се от нашата селекция от силно наситени цветни мебели и декорации:

  • Сапфиреното синьо – луксозният цвят

Тъмни интериорни бои

Интериорните бои в една стая

Наситен, богат и изискан нюанс на синьото, който ще придаде кралска визия на всяка стая. Спалнята е доста подходяща, ако искате да внесете малко изтънченост със подобни сини завеси, възглавници или канапе. Синият нюанс придава и голяма доза драматичност, така че, ако сте достатъчно смели може да боядисате стените на антрето именно в този цвят.

  • Тюркоазени мечти

Синьо и интериорни бои

Сивите интериорни бои

Бежови нюанси в интериорните бои

Ярко сините интериорни бои

За почитателите на морето и екзотичните дестинации, тюркоазеното синьо е прекрасна идея. С подобен цвят ще внесете лятното настроение у дома, при това по доста закачлив начин. Не се колебайте да изберете тюркоазена ваза, завеси, лампион или дори килим.

  • Още един нюанс розово

Розови интериорни бои

Светлите интериорни бои

Добри новини за тези, които обичат нежното розово – и тази година можете да внесете романтична нотка в интериора си, с помощта на красиви аксесоари или пък розово канапе. В комбинация с тъмни интериорни бои или декоративни мазилки, прелестните розови нюанси могат да изглеждат съвършено допълнение.

  • От любов към природата

Интериорни бои и зелени мебели

Освен че е идеален цвят за интериорните бои, изумруденото зелено излъчва спокойствие и създава усещане за релакс и близост с природата. Без значение дали живеете в апартамент или къща, зелените цветове винаги ще допринесат за комфорта у дома.

  • Огнено червено

Червените интериорни бои

Тъмни червени интериорни бои

Червеното отново е цвят, който ще присъства в интериора и през 2017 г., при това в разнообразни нюанси от огнено червено до бордо.

Разгледайте и другите ни предложения за латексови бои , а също и за лак за дърво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !