Търсене

Смелите мечти стават реалност с цветен латекс

Смелите мечти стават реалност с цветен латекс

Цветен латекс за красива стая

Цветният латекс е едно от най-големите удобства, когато става въпрос за вътрешен дизайн. Можете, освен да освежите стените, да им придадете всякакви акценти, мотиви, тотално да излезете от зоната си на комфорт и да експериментирате на воля.

Боядисването е лесно като детска игра, а ако в крайна сметка не постигнете желаните резултати, винаги можете да покриете „творенията“ си с напълно различен цвят.

Ако все още нямате никаква представа как да „вкарате“ пролетта в дома си, ние имаме няколко предложения:

  1. Тъмносин цвят – Със сигурност не спада към топлата гама, но пък основното му послание е, да си припомним цвета на океана и междувременно да подчертаем тавана си.

Син цветен латекс в стаята

2. Синьо-зелен цвят с оранжеви акценти – Боядисайте стените си в синьо-зелен цвят и претапицирайте или сменете част от мебелите си. Изберете оранжевото. Съчетанието между тях ще направи атмосферата в дневната ви още по-уютна.

Зеленото и цветният латекс

3. Слънчев жълт цвят – Няма как да не повдигате настроението си всеки път, когато видите свежата визия на стените си.

Жълто и цветен латекс

4. Лилав цвят – По-светлите нюанси на лилаво и виолетово присъстват все повече в интериора на много домакинства. По-топъл нюанс, в сравнение с тъмно синьото, който перфектно се съчетава с класическите цветове и мебели.

Виолетов цветен латекс

5. Сив цвят – Не е задължително сивата гама да изглежда студена. В съчетание с по-меки цветове на тавана, подходящ килим и модерни мебели – може да се превърне в успешен проект.

Сивият цветен латекс

Разбира се, тенденциите са само, за да си сверите часовниците. Свободата на себеизразяване не подлежи на тях, така че всичко, което ви харесва, се брои за актуално.

Цветният латекс е достъпно и лесно решение, заради огромното разнообразие от нюанси. Отключете креативността си и я отразете в стените. Всичко, което е направено с любов и старание бива оценено.

Разгледайте и другите ни предложения за декоративни бои, а също и за латексови бои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !